IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Saj jaz bi bila za
že zdajle, če ne bi ravno imela priložnosti zamenjati službe in imam to leto za določen čas.. Tako da moram počakati, da bom za
Bobek, tudi tebi želim uspešen začetek na novem delovnem mestu!
mayci, pri nas je popolnoma isto... sem ravnokar začela na novem delovnem mestu (jaz bom tudi delalal v vrtcu, ampak kot svetovalna delavka) in ne moremo imeti zdaj takoj še enega

.. tako, da pri nas tudi planiramo drugo leto...
pa tudi tebi seveda želim, da bi ti bilo v novi službi čim bolj fajn
no, danes smo imeli ped. konferenco in spoznala sem vzgojiteljce in pomoč. vzgojiteljic - in najlepše je to, da jih je še veliko iz mojega otroštva ... in nobena me ni prepoznala, dokler nisem povedala svojega dekliškega priimka

je bilo super no, malo obujat spomine...
Anči, ful lepe slikce. Imaš zlata fanta

in super, da se selite na večje!! Ljubosumje bo pa minilo - boš videla. Ko bo Aljaž malo večji, se bosta po moje ful super ujela.
T., kaj druge napihuješ za

??? Hitro v produkcijo!!!

Daj, kaj če se zmeniva z mayci, pa vse 3 drugo leto povišamo slov. rodnost?!
UŽIVAJ NA MORJU in se naužij sonca še zame... Pa misli kaj name, ko se boš sončila na plaži, jaz pa delala v pisarni
P., ja, res škoda, da se nismo nič videli

Tak način življenja me včasih spravlja prav v obup, ker se mi zdi, da nikakor nimam časa za vse (stvari in ljudi)

Žal, smo dandanes vsi bolj ali manj do grla zaposleni... Mogoče bi pa lahko kaj v naslednjih dneh skočila k tebi pop. za kakšno urico... Prosim javi mi na gsm kdaj boš imela kaj časa.