Danes je vreme kot nalašča za ponedeljkov šiht. Vsaj ven me ne vleče. Kako ste ve? Pika - a te že kej ščipa? Mene je včeraj - 2.dan začelo že ščipat okoli jajčnikov. Malo me daje panika, ker bom svoj pridelek videla šele danes teden. Ampak sej že vejo na GK, kaj delajo.
Špelka, zdej, k sm mal k seb pršla od lepe novičke (

neni

) bom pa še mal odgovorla...glede špikanja... ja dons je šla druga šprica not in čez dan že čutim mal napihnjenosti in zaspanosti, včasih glavobol... ja tipični stranski učinki gonala (no vsaj pr men). Podobn je blo pri klomifenu. Sam upam, da se ne bo preveč stopnjeval, ker drgač bo treba večji modrc nabavt pa kšn knof na hlačah prestavt

. Ma bomo prežvel
Sisy se je oglasla -

- sej sm vedla, da si mal na dopustu. Sej je prou. Mal je treba predahnt pa sapo zajet, da greš pol lahko bolj močna v nov napad - na juriš
biba 1 - a tebe pa ni tok bolel (no vsaj na desni strani, kot praviš). Zdej je tahujš pomoje za tabo, kolkr sm seznanjena. Sam še mičkn, pa bo.
zigkar - me smo zdej na špikanju ja. Mene kr on špika. Sej se mi fajn zdi, da on to dela. Čeprou včasih bi najrajš kr v svoje roke vzela in nardila, k ga gledam, kako se trese

.
no, zdej grem pa še mal prebrat ostale teme in čvekarije

da ne bom kej zamudla
držte se!!!