hi na telem linku ne najdem kje vpises da ti izracuna tezo! Lahko malo pomagas?
ZOJAB zelo lepe pajacke lahko najdes v trgovini Chicco na wolfovi, vendar so precej dragi: 12-15.000 SIT. Gotovo imajo kje bolj ugodno, ali pa bodo se dobili. Glede materinske šole mi je ginekologinja predlagala, da naj začnem v 7.mesecu. Upam, da bo šel dragi z mano oziroma, da ga ne bo sestra na začetku prepodila z info, da je dobvolj če obiskujejo šnel kurs za očke, kot se je zgodilo moji kolegici in je bila potem ful žalostna.
LUNA06 zakaj si ne bi mi
januarčice same izdelale majice z napisom, "Prihajam januarja" in magari damo gor logotipš ringaraja pa še kako sponzorstvo pridobimo? No pa tudi če ne, ampak gotovo bi se dalo ceneje vse to zrihtat (najdeš šivijstvo in tiskarja). Jaz se lahko pozanimam kje bi se to dalo narediti, me pa se odločimo kaj bi dale gor nalepit, da bi bilo vsem všeč in bi bilo originalno. Lahko bi se tudi kdaj vse skupaj dobimo. A si predstavljate, da se dobimo januarke, 40 nocečnic nekje v tivoliju na sladoledu v Čolnarni npr.? Ali pa da bi se nas dobilo ene par, ki imamo čas in bi naredile svoj campus, npr. bi šle na dopust nekam na kanarske otoke, kjer bi uživale na soncu in izmenjavale izkušnje? No take ideje sem včeraj dobivalav avtu.
Nasplošno imam zadnje čase vsemogoče prebliske, kot bi me neke inspiracije višjih sil zadevale. Čisto nori občutki. To je nosečnost.
Se vidimo (aja jaz sedaj delam za 4 ure in je prav fajn zaenkrat, kar dobro prenašam). bomo videli kako bom zdržala še 3 tedne.
Lp A.
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 20.9.2006 13:12:50 >