writing-img

RE: spanje v skupni postelji

clock-img

14.05.2006, 11:58

clock-img

Anonimen

ja, mi tut spimo skupaj, pa je prav fino. Samo z očijem se mal težje crkljava :(

clock-img

14.05.2006, 15:08

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

jz dam mojga zvečer ko zaspi v njegovo posteljico, pol k se prvič zbudi ponoč (to je lohk čez tri ure al pa čez 8 ur) ga vzamem pa k seb, in je pol do zjutri med nama, če pa celo noč spi-to je blo 2x do zdaj pa celo noč spi v svoji posteljici brez problema, tko da se oba dobr naspiva
pa tud jz pol zjutri , če spi pr men, sploh ne vem kolkokrat sm ga dojila ponoč
men je lažje tko:)

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

15.05.2006, 19:32

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Tudi mi smo in še kombiniramo, da zvečer zaspi v svoji posteljci, okoli petih, ko pijemo "zajtrk", pa se ponavadi prestavimo v zakonsko posteljo in skup dremuckamo do šestih ali sedmih. Kakor kateri družini ustreza, tako naj spi.

clock-img

15.05.2006, 21:11

clock-img

žužu

pencil-img

620

ma ni lepšega, kot stisniti se k mali štručki.
naša je spala pri meni tri leta. sedaj pa noče več, je velika...
še prehitro mine ta čas, ko se objemajo in cartajo z mamico, nikar jih ne odganjajte stran!

clock-img

16.05.2006, 14:56

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Magi, tole si pa super napisala..

Gospa sem.

clock-img

16.05.2006, 15:05

clock-img

cuma

pencil-img

1983

user posted image Včasih niso imeli niti elektrike in vode, pa so vseeno gor zrasli...user posted image  ...,
pa saj nihče ne potrebuje razlage ali opravičila zakaj spi in s kom in koliko časa...
mislim da se sprašuje o načinu, kako zavarovati otroka pred padcem oz. poškodbami?!user posted image
Lp in sladko spanje 
cuma 

clock-img

17.05.2006, 11:37

clock-img

sun123

pencil-img

85

Jaz sem bila vedno proti spanju v skupni postelji. Vendar če sem hotela spati vsaj do šestih, sedmih zjutraj sem morala malega vzeti okoli štirih petih k sebi, da je bil non stop priklopljen na joško. Sedaj imam pa že pet dni problem in sicer, da se prvič namesto ob enih dveh treh ponoči zbudi že ob pol polnoči. Pa sem najprej mislila, da je kriva luna, pa je luna že mimo pa je še kar isto. Pa ni niti lačen (ker ga dam na joško), pa niti posran... Ga dam v posteljco jok, pa ga pomirim, pa spi pol ure in tako dokler ne pristane pri meniuser posted image . Mogoče sem ga razvadila? Ali ima katera kakšen nasvet?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem