writing-img

RE: SPOL OTROČKA

clock-img

10.05.2006, 12:04

clock-img

Anonimen

meni kitajci kažejo na user posted image . Na UZ pa ne vem, če naj vprašam al ne user posted image . Ne, vem, al sem čudna, me spolh ne zanima spol user posted image user posted image
MOgoče me bo začel, ko bo buši bolj zraseluser posted image

clock-img

11.05.2006, 07:30

clock-img

petruskaL

pencil-img

108

No sporočam, da glede na to da mi vse kaže na user posted image , sm se včeri pa na škarje usedla...user posted image  user posted image

clock-img

11.05.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Po kitajskem user posted image , vsedla na nož, pa tudi vsi mi pravijo da sem noseča čisto za user posted image ...drugače pa na morfologiji ne bom spraševala in tudi v prihodnosti ne....se samo malo zabavam, da vidim kaj in kako gre vse skupaj...

clock-img

12.05.2006, 00:24

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

js pa ne vem ali hočem vedet ali ne... itaq mi je vseeno, fantu tut... bolj mi je važno zdravje... če bo dete zdravo, bo vse kul

če me premaga radovednost, vam povem

clock-img

12.05.2006, 23:05

clock-img

majas

pencil-img

3393

Jaz sem do danes govorila-ne jaz pa nočem vedeti spola, da se ne bodo zmotili potem pa bom razočarana...pa me je danes na NS mučilo-in mi je rekla da bo user posted image pa sem bila tako vesela. Pa baje se meni tudi vidi da bo punčka, ker mi paše sladko ne kislouser posted image slabosti tudi niso velike in pogoste...pa v trgovini me vleče k oblekicam za punče...zdaj pa upam da ne bom razočarana!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

13.05.2006, 13:00

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Prvič: kitjaska je pokazala fanta, vse vraže na fanta, rodila sem fanta.
Drugič: kitjsaka  na punčko, vraže kazale punčko, rodila punčko.
In še nekaj, jaz sem obakrat slutila, čutila kaj bo....saj, lahko bi se zmotila, ampak občutek je bil prav nor....

clock-img

13.05.2006, 21:59

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Prvič - kitajska in UZ pokazala user posted image , dobili tudi user posted image
Drugič - kitajska in UZ kažeta na user posted image , če bo res pa bomo videli šele avgusta

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

16.05.2006, 20:37

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

preizkusila sem kitajsko in uno škarje/nož -> oboje pokazalo user posted image
za UZ pa še vedno ne vem, no... kr ne morem se odločit... skoz sem govorla NE, zdej me pa mau firbec matra... je še kak mesec za počakat... bomo vidli takrat

clock-img

16.05.2006, 21:30

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Meni je kitajska tabela napovedala punčko, UZ je "povedal" spol samo moji ginekologinji, ker nisem želela vedeti spola, rodila sem pa fantka.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

17.05.2006, 13:58

clock-img

Anonimen

jaz se bom pustila presenetit...bomo vidli...

clock-img

17.05.2006, 14:15

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Meni je kitajska karta pokazala user posted image  (v katero sicer ne verjamem najbolj - po kateri bi mogla biti jaz fantuser posted image ), UZ je pokazal user posted image  in rodili smo tudi user posted image .

LP, Ninica

clock-img

17.05.2006, 14:18

clock-img

Anonimen

Prosim, kakšna je fora z nožem in škarjami?

clock-img

17.05.2006, 14:21

clock-img

Anonimen

Aha, že vidim. Fora je, da imaš na koncu razrezan povšter user posted image

clock-img

18.05.2006, 23:32

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

to je bolj larifari... nekje sem zasledila tudi to metodo... in fant me je prav smešno gledal, ko sem mu rekla, naj mi pod en povšter da škarje, pod drugega pa nož... je mislil, da se mi e zmešalo :)
če se usedeš na tisti povšter, kjer je nož, bo user posted image ... kjer so pa škarje, pa user posted image

js ne bi glih kaj dala na to... čist melo me je tut, da bi se na tadrug povšter usedla user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem