writing-img

RE: kaj ste dobile za porod

clock-img

17.05.2006, 10:18

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Največ kar lahko dobi mamica: zdravega user posted image , lupčka in ogromno nežnosti, pomoč in podporo pa solzice sreče in neskončno zaljubljen pogled, ki še traja...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

17.05.2006, 14:18

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Arielca se strinjam s teboj in mislim enako!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

17.05.2006, 14:53

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Tudi jaz nisem po porodu od moža dobila nič in niti nisem ničesar pričakovala. Več mi je pomenila njegova pomoč pri negi user posted image , ki sem jo prve dni oz. tedne po prihodu iz porodnišnice še kako potrebovala. Mi je pa za božič (4m po porodu) podaril srebrno zapesnico in ob mojem začudenju (se mi je zdelo kar malo preveč za božično darilo) dodal, da je to hkrati tudi darilo za rojstvo najinega sinka...to pa je bilo definitivno prijetno presenečenje.

clock-img

17.05.2006, 21:08

clock-img

katja pv

pencil-img

473

Biserno verižico.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

clock-img

17.05.2006, 21:28

clock-img

majibee

pencil-img

77

Jaz sem ga pa kar vprašala kaj mi bo kupil za rojstvouser posted image No in pol sem mu še namignila, da mi je všeč ena ura in na to čisto pozabila. In ko sem rodila, mi v porodnišnico prinese točno to urouser posted image user posted image . Me je ful prijetno presenetil. So pa tipi ponavad tko zmedeni ko dobijo otroke, da pozabijo na take stvariuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem