writing-img

RE: jupiiiiiii :) jutri začnem z IVF

clock-img

17.05.2006, 21:36

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Pika, vidim, da čist notr padla user posted image user posted image user posted image ... user posted image !

clock-img

17.05.2006, 22:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

OOOOOOOOOOO, kako sem vesela zate!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa res super novička!!! user posted image user posted image user posted image

Žal pa ti sedaj ne znam več pomagati z odgovori,....... Včasih sem še lahko,.....

user posted image  user posted image  user posted image  Drži se draga moja in vedi, da nekje nate nekdo misli in ti res od srca, kolikor je to sploh mogoče, privošči srečo! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

17.05.2006, 22:04

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

kadarkoli imam čas za pico, sem si privoščila bolniško
ko boš pri nas se najavi, pa gremo, lohk glih tja kot zadnjič
sam draga bouser posted image , jaz moram jest za 4
če vzamemo še Goyo s sabo pa nisem gvišna, če bomo sploh skeširale toliko.
Si jo že vidla, kolk je lepa bajsika??
Sm bla glih zdej pr njej, sem nesla moje fuzbalerje pokazat
če boš kej rabla veš kako me lohk dobiš!
neni

Škoda, ko niste kje blizu mojga konca,... user posted image  Jaz bi tudi šla z vami na pico,.... user posted image

clock-img

17.05.2006, 22:30

clock-img

Suana

pencil-img

377

sem vesela zate,,.da se je le začelo ,ter da bo končni rezultat pozitivrn test ,jaz že sedaj držim pesti...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

clock-img

18.05.2006, 00:32

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Pia73, bomo pa še en aviunk naredle, pa pršle še na tvoj konc, da bomo šle na pizzouser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

18.05.2006, 07:47

clock-img

Massa26

pencil-img

451

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2006, 08:06

clock-img

emaa

pencil-img

7450

No pika mogoče pa dobiš Gonal, ki sem ga jaz v torek prinesla, ne bat, boš vse zdele zvedla na GK.

clock-img

18.05.2006, 08:25

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

No, vidiš Pika, ko je človeku usojeno, gre vse kot po maslu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  In tako ti bo šlo tudi do konca - do user posted image user posted image !!!!! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

18.05.2006, 10:09

clock-img

neni

pencil-img

577

Na pomoč!!!!!!!!!
Pika, tisto kar je napisano pod Pia73 za pico v našem koncu pa o Goyi sem napisala jaz.
Kako je to mogoče?????
Verjetno smo pisale ob istem času, pa je računalnik zamutil.
Nisem vedela, da se lahko to zgodi.
Torej, tisto sem JAZ!

lp Neniuser posted image

clock-img

18.05.2006, 10:16

clock-img

neni

pencil-img

577

Zdej sem pa do konca zbluzila!!!!!!!!!!!
Sem mislila, da je uni post moj, pa je res od Pie73. Moj je pa že zelo daleč nazaj.
Ja punce, a nise nič spale ponoči!
A ste celo noč tukajle kvačkale al kaj?
Pika, ja Goya je tolk lepa nosečka. Ima tak lep trebuh, niti malo zamaščena, ful ful lepa, ji tolk paše.
Res jo moraš videt. Že hodi kot račka.
Pa Pia je tudi povabljena na pico seveda, si bomo pa kakšno na pol dale, če bo preveč lačnih ust.

Drži se Pika, brez strahu, nič hudega, če kaj rabiš pokliči ali piši. Držim pesti, da bo prvi postopek uspešen.

lp neni

clock-img

18.05.2006, 12:49

clock-img

pika79

pencil-img

194

Tudi jaz čestitam, se mi zdi prov super da ti je tkole uspelo pa še sekirat se nimaš časa, kva je to dobr,

clock-img

18.05.2006, 13:54

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

o pika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, pa jst se ti zadnje čase samo še smejimuser posted image

no, ful se vesela zateuser posted image

lubčka od ize!

tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

18.05.2006, 14:03

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Navijaaaaaaaam že cel dan user posted image !!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

18.05.2006, 19:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pikica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na kako pizzo z vami bi pa še jaz šla. A lahko?user posted image  Obljubim, da ne bom jemala user posted image user posted image user posted image  in vašim user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vajuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

18.05.2006, 20:04

clock-img

Anonimen

NO? kaj novega?Haloooo!!!user posted image user posted image
Srečno!!!!!!!!!
A BO????Kmalu bo!!!!!!user posted image

clock-img

18.05.2006, 21:00

clock-img

koala

pencil-img

5539

JJJUUHHHEEJJJJJJ Pika, kako sem vesela zate.
Zdaj pa že kmalu poročaj kako in kaj, saj veš, babja radovednost, pa spat nebom mogla, pol bom pa ko zombi, bo moj mislil da sem žurala zdaj ko je tam v daljni Bolgariji.

Aja, pa kaj se pice tiče bi jaz tudi šla, bom pridna pa solatko papala, da bo nosečkam in pikicam ostala pica.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

19.05.2006, 10:56

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Halooooooooooooooooooooooooooooooooo,
kako je šlo? Prosim,prosim za kakšne noviče!
Sej veš, da nas firbec!user posted image

clock-img

19.05.2006, 11:28

clock-img

naja78

pencil-img

2169

user posted image

juhu.drži se.

clock-img

19.05.2006, 19:45

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

O bejbi, to pa je novička dneva user posted image user posted image user posted image user posted image .
Juhu, spet bomo navijali.

Aja, jaz sem mela vedno kratek postopek. Tako kot so ti že druge napisale, z injekcijami začenš 2. dan. Takrat vzameš Dipherelin (če si to dobila), 4. dan pa dodatno še Gonal.
Pa saj so ti verjetno vse že razložili danes.

Drugač pa obvezno me vzet na pizzo, če ne bom huda.

Ja, Kalina in pikica sta tudi ok. Mogoče bosta za vikend šli celo domov user posted image .

Pozdravček od GoYe

P.S: Smo se srečali danes s tvojim možekom. A ga nisi s sabo vzela, da so mu pokazali, kako te bo moral špikat? Če mu ne bo šlo, je moj kandidat. On uživa v tem user posted image .

clock-img

20.05.2006, 14:51

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla bejbike - lep pozdrav vseeeeeeeeem in en user posted image user posted image user posted image user posted image .

V četrtek so me sestre v Lj naučile, kako si daš injekcijo in dobila 2 škatli Gonala za domov.

Zdej sam še M čakam, da pride, pol pa ekšnuser posted image .

GoYa - glih dons sm mojmu omenla, da bi mogu bit zravn v četrtk z mano, pa je reku... ja, haloooooo, jst sm mel službouser posted image . Ja halooooo, jst sm jo tud mela.

Takle mamo. Ko je treba pa k dohtarjem hodit, pa rep med noge. Ma ga bom drugič že upanala. Bo mogu it zravn pa pikauser posted image !

Za pizzo se bomo zmenile fosilke (GoYa, Anitka, Pia73, Koala... in vse ostale fosilke user posted image user posted image user posted image  - za štajerski konc je zmenjen, da se dobimo pr Marogici, za ostale lokacije pa še zbiramo ponudbeuser posted image ).

Zdej grem pa mal ven u to sivo sobotouser posted image .

Dijooooooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2006, 14:58

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ojla Pika74. user posted image

Nisem vedla, da si moraš sam dat inekcijo. Brrrrrr, me je kar zmrazilo.
Ti pa sigurno komaj čakaš, ekšn, kot si napisala. Saj te zastopim. Da bi le uspelo v prvo, da te vidimo s trebuščkom.

Mislim nate in držim user posted image user posted image . Komaj čakam, da javiš veselo novičko. To bo eden najsrečnejših dni tukaj gor na RR.

Do takrat pa pogumno kot znaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

20.05.2006, 19:39

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pika74, cestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce pa res misli bit pizza, moramo pa pohitet-meni se cas izteka. Bi pa bla full vesela! user posted image Kje pa je to, pri Marogici? Grem kar na preiskusnjo, ce se nisem bla.user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

20.05.2006, 20:40

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Pika74, cestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kje pa je to, pri Marogici? Grem kar na preiskusnjo, ce se nisem bla.user posted image user posted image user posted image

Biba77 sigurno še nisi bila pri meni, ker čez ca 1 teden komaj odpiramuser posted image . SEm pa v MB

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.05.2006, 10:42

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

21.05.2006, 20:28

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala punce za vse!!!

cmokec - jaz mislim, da bom iglo zadnji moment kar user posted image  dala v roke, ker bo bolj zihr tkole user posted image user posted image . Sej ne, da bi me blo strah teh stvari, sam... ma glih sebe pa ne vem, če bom lohk špikala user posted image .

biba77, bomo zrihtal eno pizzo, ni hudič, da neuser posted image .

Marogica, ti nas pa le obvesti potem o kakem naslovu, da ne bomo falile user posted image . Jst že komi čakam, da te spoznamuser posted image .

tinkamiška -ti pa lepo pozdravi Izo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem