writing-img

RE: klub klomifenk

clock-img

14.02.2007, 18:46

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Pozdravljene drage moje "klomifenke"!

Evo, naj vam vlijem novega upanja.
Terapija s klomifenom je rodila sadove, saj sem zagledala težko pričakovano črtico.
Pri ginekologu sem naročena šele 06.03.2007, priznam pa, da sem zelo neučakana.

Pozdravček in držim pesti, da se isto zgodi tudi vam!!!!!
Alja

clock-img

14.02.2007, 18:48

clock-img

lana38

pencil-img

6327

ALJA75, čestitam.user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo in zdravo user posted image .
LP

lana38

clock-img

14.02.2007, 19:39

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image user posted image user posted image user posted image     ALJA75 user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM,pa lepo in zdravo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

14.02.2007, 20:23

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image
ČESTITKE!!!!

Si mi vlila zopet malo več upanja!!

clock-img

14.02.2007, 20:29

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image  Alja 75 čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2007, 21:49

clock-img

njoka

pencil-img

96

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!!

clock-img

14.02.2007, 22:11

clock-img

pot

pencil-img

1487

Čestitke ALMA75!!! user posted image user posted image user posted image Kakšne super novice zanje čase, tvoje pa še na Valentinovo!

Se pravi, še vsaj dve sta na vrsti, za ta mesec, pa bo želja oz. napoved izpolnjena... Držim pesti za naslednji dve ali več novih nosečk...

Jaz imam pooblastilo od naše članice fras, da sporočim kaj se dogaja z njo zadnje čase. Najprej vam sporoča, da nas bere in vsem novim nosečkam želi lepo nosečnost in pravi, da je zelo vesela za vse vas, ki vam je uspelo in ki vam še bo. Punca je trdno odločena, da bo shujšala in ji lepo uspeva, prve spremembe so že tudi vidne. Kar tako naprej! user posted image user posted image user posted image Trenutno čaka user posted image . Ta mesec ni bila na K, bo pa najverjetneje spet naslednjega, če bo vse tako kot mora bit. Držim pesti zate in da tudi vama čimprej uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce uživajte v zadnjih pozornostih danes.

< Sporočilo je popravil pot -- 14.2.2007 22:21:19 >

clock-img

15.02.2007, 07:15

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Dobro jutro!
pot, sva poslušala tvoj nasvet, čeprav ga nisem včeraj prebrala in sva iskala Valentinove user posted image user posted image user posted image  včeraj med rjuhami.user posted image user posted image
Tudi jaz upam, da se nam do konca meseca pojavi še več user posted image . Pa jaz bi tudi rada bila med njimi.user posted image
LP

lana38

clock-img

15.02.2007, 08:42

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Alja75!

user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.02.2007, 08:55

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Čestitke!

Naj bo pomlad morje novih user posted image

clock-img

15.02.2007, 10:16

clock-img

florita

pencil-img

331

čestitek tudi z moje strani!user posted image user posted image user posted image

to pomeni le da smo sedaj še ostale na vrsti a ne?user posted image

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

15.02.2007, 10:35

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Žal je moja user posted image  prišla na 34. dan in sedaj grem v nove boje, tretji mesec klomifena!

L.p.
Rebeca

clock-img

15.02.2007, 11:25

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Res je lepo brati te novičke o user posted image  user posted image  in upam,da bomo tudi ostale kmalu na vrsti.Pa jasno,da bomo,a ne?

Torej,drage moje,pogumn gremo dalje,naši zmagi nasproti user posted image user posted image

rebeca user posted image ,žal mi je,da je tvoja spet prišla in vem kako boleč je tak dan,vendar ne ubupaj,pogumo naprej,kajti vsaki dan smo bliže našim sončkom user posted image

clock-img

15.02.2007, 14:22

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

rebeca, se ti pridružujem Tudi mene je danes obiskala user posted image  in tudi jaz grem v nove boje s koomifenom kot ti - tretji ciklus.

V TRETJE GRE RADO! Bova pa midve naslednji mesc sporočili veselo novico, kaj ne? user posted image

Ostale pa kar veselo na delo in hitro z veselimi novicami na plan!user posted image

clock-img

15.02.2007, 15:47

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Lučka 25 želim ti ,da  se bo tvoj tretji krog z  K. zaključil  user posted imageuser posted image user posted image user posted image  ,enako tebi rebeka.
srečno! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2007, 17:34

clock-img

kaja80

pencil-img

108

ALJA 75, čestitke!
Res si nam vlila novo upanje!

Lp

clock-img

15.02.2007, 17:37

clock-img

kaja80

pencil-img

108

andreja2000, jasno, da bomo vse nosečke, brez dvoma.

Tudi naš čas prihaja, čutim.
Lp

clock-img

15.02.2007, 20:46

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Živijo! Imam eno vprašanje...nmareč danes sem se odločila da bom začela jest tifol...in pridem v lekarno in jo vprašam kaj priporoča in mi reče Evelit...tako da sem vzela Evelit...Kaj pa ve jeste?In koliko časa že?

saj jemanje Klomifena in teh vitaminov ni narobe, ali pač?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.02.2007, 20:59

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Hvala vsem za čestitke.
Tudi ve pridete prej ko slej na vrsto. Zagotovo in brez dvoma. Meni se je zgodilo v trenutku, ko sem se sprijaznila, da mi pač ne uspe in usmerila misli proč od nosečnosti. Zdaj verjamem, da lahko ima psiha velik vpliv.

Držala bom pesti in upala z vami vsemi!

clock-img

15.02.2007, 21:11

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2007, 22:25

clock-img

amor real

pencil-img

939

Jaz jemljem tifol že kar precej časa. Zdi se mi, da v vsaki lekarni pač propagirajo določena zdravila in pripomočke, pač odvisno verjetno tudi od osebnega prepričanja. user posted image  Kot pri pralnih praških enim je the best Ariel, drugim Persil, retjim Dash ....user posted image user posted image  Z vsemi pa operemo naše cunje user posted image

clock-img

16.02.2007, 10:37

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jaz imam eno vprašanje, ki mi resnično ne da miru.Mogoče bo malo zakomplicirano,...

V torek je bil 5dan M in sem začela s K (do 9dne po 2tableti).V ponedeljek grem ponovno na UZ in potem bo že 11dan ciklusa.V primeru da bodo folikli že lepo zrasli, lahko pričakujem drugi teden v petek, ko bo 15dan inseminacijo?

Skrbi me zato, ker imam O običajno med 14 in 16 dnem.Čez vikend pa v MB ne delajo, torej bi bilo v ponedeljek, ko bi bil že 18 dan prepozno.

clock-img

16.02.2007, 11:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Zorica!

Ne prehitevaj dogodkov sama saj noben vnaprejh ne more vedeti koliko bodo na naslednjem UZ njegovi folikli veliki.Naj te potolažim,da sem sama imela že UZ v soboto in ET v nedeljo tkole,da delajo,če je nujno kajti pol resno ne morejo prekiniti nekomu nekaj,da bi čakal sploh ne pri IVF ali ISCI.Zorica lepo kar pozitivno našaltaj svoje msili v MB je res prijaznost na nivoju.Sem morda pomislila,da se tam mogoče v petek srečava???

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

16.02.2007, 11:07

clock-img

zorica

pencil-img

770

To bi bilo super če bi se srečali, ampak kot si sama rekla, to da bom imela iui v petek je samo nastalo v moji glavi.

Pa kdaj koli bom imela, vem da sem v dobrih rokah,ker so v MB nadpovprečno prijazni in se res potrudijo.Vem da sem v dobrih rokah, zato vsa čast sestram in dr. v MB

clock-img

16.02.2007, 14:44

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke Alji za magičen user posted image  user posted image

Tudi jaz bom postala članica kluba klomifenk user posted image  user posted image  user posted image
Zorica mislim, da ti tečeš častni krog pred menoj - tako da bom sledila tvoji zgodbi in ti seveda držala močeeeeeeeee pestkeuser posted image user posted image  Tvoj strah, da se za vikend nič ne dogaja pa je kot strah - votel, znotraj pa ga nič ni!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ostalim klomifenkam pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem