Naša bo stara 17.6 8 mesecev in se samo full dobro kotali,čisto po celi blazini in počez se skotali in obrača na trebuh in pase kravice!
Pa tudi vsedit se poskuša z boka samo ji še ne porata čisto,potem se pa spet vrže na tla in se kotali in zraven vriska in čeblja full uživa!!
Tudi jaz ne mislim nič prehitevati - res pa je da jo imam full veliko na tleh na blazini in sama full uživa pa včasih jo samo malo spodbujam!!
Pri dobrih 8 mesecih se je prvič postavil na noge ob opori, šele kaka dva tedna kasneje je naredil prve korake v plazenju. Nikoli se ni plazil po trebuhu, kar začel je po vseh štirih. Prav plazit - več kot tri korake je začel pri 9 mesecih. Sedaj je star 9,5m in se že tudi malo pomika ob opori.
Res je, da je vsak otroček nekaj posebnega. Seveda ni nič narobe, če se mamica pohvali, da njen otrok nekaj obvlada. Takrat vedno vprašam, če ima kakšen skrit recept za uspeh.
Ko sem pisala vprašanje na forum sem imela v mislih tiste mamice, ki najprej povejo, kdaj so se njihovi začeli plaziti, hoditi ipd. in kjer vedno sledijo besede, da je prav čudno, da moj otrok tega še ne obvlada, saj bi v tej starosti to že moral in da je zrel za fizioterapevta pa ima šele pol leta
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!