MarijaPo jaz ti pa svetujem,da nehaš jest mlečne izdelke!Eni otroci so zelo občutljivi na KM.Škodit ne more
,moraš pa dieto držat vsaj 14 dni da zaleže!
Anja ima prav. Menda ful pomaga da prenehas jesti mleko in mlecne izdelke. Tudi tiste skrite mlecne bejjakovine.
< Sporočilo je popravil primoza -- 4.6.2006 23:05:07 >
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
Kaj pa vem.
Ene mame menda ze po joku vedo kaj otrok rabi, jaz sem svetlobna leta stran od te sposobnosti.
Hja, moj dete bo kmalu imelo dve leti, pa jaz še zdaj ponavadi ne vem, kaj bi rad od mene

. Pač ugibam. Upam, da bo kmalu začel govoriti...
naša prva je bla taka - dretje čez cel dan (včasih ima še zdaj take popadke)...
ja, bili so krči... jaz sem probala vse kar mi je kdo svetoval in nekatere stvari so delno pomagale... ti jih naštejem, pa morda kaj uspe tud pri tvoji punčki..
- prižgala sem sesalec (joj kolk je blo zmeraj čisto takrat) ali pa fen - jo je ful pomiril,
- vozit sem jo šla z avtom - je zaspala in potem še nekaj časa bila bolj mirna
- razvila sem jo, da je brcala in brcala..
- kopanje jo je čist umirilo (sam kaj ko ne moreš imet dojenčka cel dan v banji)
- guganje v lupinici (sem dobila hude mišice na rokah)
- vožnja v vozičku po ful slabi cesti (asfalt ni palil)
- nošenje na trebuščku s tiščanjem dude v usta
- v najhujših trenutkih sem pomakala dudo v lefaxin ali sab simplex - se je umirila vsaj za nekaj minut (ponavadi smo to imeli za trenutke dretja v trgovini, pri zdravniku, pri krstu
)...
totalno te razumem, včasih imaš občutek da bi kar popenu... midva z možem sva se zvečer ko je blo najhuje menjavala in si hodila izmenično prevetrit možgane, da sva lahko še mal zdržala... ampak mala je zrasla v pravega cukra - tud tvoja bo
Res ste face, da ste tok dretja zdrzale - se posebej ukrepi od bini. Tud midva z mozem se zvecer izmenjujeva, pa medtem ko se dere, si dava zamaske v usesa, da naju jok manj gane. Najbolj je svohoten moz, ki vse ful osebno dojame in je preprican, da je Eva jezna nanj.
So ti punce že vse napisale. Tisto zakaj joka veš šele nekaj mesecev kasneje pa še to bolj ugibaš glede na urnik, ki ga ima...
Če ponoči jamra so najbrž krči. Moj Luka se je celo noč zvijal v spanju. Jaz sem ga podnevi pustila, da mi je spal v naročju, ker se je edino tako naspal.
Razne kapljice ji daj malce kasneje, ker je še premicana. Meni osebno so najboljše Lefaxin iz Avstrije.
Jaz sem bila tako zmatrana, da sem mislila da me bo kap zadela. Luka ima še sedaj pri osmih mesecih krče ampak je veliko boljše.
Marija, pol litra mleka je res veliko. Meni je pediatrinja zaradi krčev odsvetovala pitje mleka, mlečnih izdelkov in vitaminskih dodatkov, zato lahko Evo "zvija" zaradi tega. Kalcij lahko nadomestiš z melaso. Žlica na dan zadostuje. Kupiš pa jo lahko v trgovinah z bio prehrano.
Drugače pa se ne obsojaj. SUPER MAMICA SI
Moji nasveti:
- poskusi še druge kapljice, ker ni nujno, da pomagajo kapljice, ki si jih poskusila ali pa Sab Simplex. Obstajajo še: Babynos, Lefaxin, tržiške, od Galenskega laboratorija, kapljice iz lekarne na Viru pri Domžalah - sploh ne moreš verjet, koliko jih obstaja

,
- ena mast za masiranje trebuščka iz Celjskih lekarn (nisem poskusila), ki ti jo pošljejo po povzetju, - poskusi sama skuhati komarčkov čaj iz vrečke,- nekaterim pomaga tudi čaj Plantex,- masaža trebuščka,- kopanje v čebričku,- zibanje v lupinici (če bom imela še nega otroka, bom kupila zibko
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!