Zdravo bejbe!
Danes sem vstala že pred osmo, potem pa sem šla na en dolg sprehod, pa vmes na en čaj, pa spet na en sprehod, zdej sem pa že ene 4 ure na kavču, pa se mi tud tipkat ni dalo. Ja pride tudi kakšen tak dan. Sem bila pa včeraj toliko bolj pridna in sem naredila generalno po hiši, celo kuinjo sem se pravila pucat, vključno s pečico
, tko da....
Zvečer pa sva šla z
v materinsko, ker sva mislila, da bomo imeli porod itd., ampak so nam dali na spored zobke. No tko da sva potem o zobkih poslušala, pa sej moram rečt, da je bilo kar OK.
Jest pa sem se za epiduralno že kar odločila, no 90 %! Na Jesenicah je zastonj, samo prej moraš it na predavanje o epiduralni, ki je vsak torek ob 13ih. Ko prideš te zapišejo v knjigo in če si jo pri porodu pač zaželiš ni nobenega problema - če seveda ni vikend ponoči in ima anastezist drugje delo.
Sem pa danes izvedela, da je moja bivša sošolka rodila pred enim mesecem fantka, in sicer 5 kg in 57 cm. Sama je pa velika 150 cm! NORO
Danes sem tudi govorila z eno kolegico, ki ima januarja PDP in je rekla, da je sama v 7 mesecu tudi imela veliko manjši trebuh kot ostale
in da ji je G rekla na pregledu, da je to zato, ker je preveč aktivna in zato tamala ne raste tako kot bi, če bi malo počivala. No ona se je potem tega držala in je sedaj vse OK. Jaz močno upam, da ne bom v sredo dobila podobne diagnoze. No sej glih to, da bi moj
imel 5kg nočem, ampak do ene 3 kg bi pa rada prišla.
LP