Hojla!
Zadnje dni sem imela ful natempirane in napsihirane... V pon. se bila v LJ, videla rezultate in šla domov (ustne pa naslednji dan, ker sem po priimku v 2. polovici). Torej v torek spet v LJ, sem imela že od 8h ustne. Okrog pol 11h sem z vsem zaključila, vse ocene mi je uspelo še zvišat.
S tem se opravila še zadnje obveznosti za 2. letnik...
No, včeraj sem pa spet prišla v LJ, ker sem imela ob 9h vpis v 3. letnik.
Potem pa še s kolegico na kavo, pa babi na kratek obisk, pa v trgovino, pa po Nika v vrtec... Eno samo letanje...
Danes sem pa DOMA! Brez obveznosti in letanja sem in tja!
Uf, je fajn!
Nik je v vrtcu, Jure v službi, js pa sam gospodar svojega časa in načrtov...
No, sej jih imam že tako polno glavo, zato ne bom dolgo počivala in gledala v luft. Tega enostavno ne znam počet!
Nik in vrtec... Ja, malo je še problemov, ko pride v vrtec, drugače je pa fajn. Ljubkovalno ga kličejo pa zajček, ker ima skoz svojega zajčka pri sebi...
bolančki... Vsem želim čim hitrejše okrevanje!
Nik je imel prejšnji teden enodnevno "bolezen", zdej je pa zaenkrat (trkam!) ok.
mozoljčki... Nik ima že nekaj časa neke mozoljčke po lulčku in jajčkih. Sploh ne vem, od česa. Je pa tako, da je kdaj skoraj brez njih, potem se mu spet pojavijo, pa spet nič... Ful čudno. Zvečer ga mazem s praško pasto, drugače s kremo za ritko, ampak bom danes šla še v lekarno, če bom dobila kaj za izboljšanje. Če ne bo nič boljše, bo treba pa k zdravnici na pregled...
Je kdo imel že kaj podobnega?
vreme... Ja, mi smo tud precej zunaj v teh dneh. Ko pride Nik iz vrtca, ostane kar zunaj...
Včasih greva kam na sprehod, igrišče..., včasih pa kar pred domačo hišo. Ko sonce posije, je prav luštno...
gradnja in opremljanje... Uf, to je nekaj zame!
No, verjamem pa, da se človek tud prenasiči in se mu na koncu ne ljubi več nič gledat in izbirat. Tinkatonka, saj bo! Kar naenkrat boste živeli v novi hiški...
Stoli so pa
.
sazi in birokracija... Si sploh ne predstavljem, kaj vse je treba uredit pri gradnji. In verjamem, da bi js že zdavanj pop
, ker nisem ravno potrpežljiv človek in tud letanju po uradih se najraje (če se le da) na široko izognem...
No, upam, da bo kmalu bolje.
MOS... Joj, Kakšna gneča je zaradi sejma zdaj v CE!

Včeraj so se odprli nov C&A, Daichman (ali kako že) in Pikapolonica, pa sploh en vem, če je pametno zdaj tja lezit, ker je vse nabito polno.
Še po Nika grem v vrtec po čist drugi poti, da se Golovcu izognem, ker drugače ne prideš nikamor...
srečanje... Če se ne motim, se danes dobite. No, vreme imate fajn, zato vam želim, da se fajn načvekate in spoznate (tiste, ki se še ne). Nekatere smo žal predaleč...
Pa lep dan!