Jutro!
Jaz sem pa danes tako utrujena. Mislim da se pozna, da že skoraj 14 dni ni tistega pravega spanja, pa ves čas se nekaj dogaja. Se pa poletje pri nas tudi zelo pozna, saj imamo veliko več obiskov, ki se zavlečejo pozno v večer. Si bom mogla vzeti en dan in se malo naspati, ampak ne vem kdaj. Danes gremo nest poročno darilo popoldan, jutri moram biti ob 7.30 že pri frizerju, popoldan gremo na piknik, v nedeljo k enim moževim sorodnikom na Dolenjsko, ker jim mora mož nekaj popravit, potem pa spet delovni teden
. Bom drug teden v službi, zadnji teden junija pa na dopustu-no če ne prej se bom takrat malo odpočila.
jer.za....upam da bo valeta super uspela in da bo tvoja sestra blestela na njej. Pa upam da si boljše volje. Pa ne bit huda na moža on itak ni nič kriv v tej zadevi, a ne.
Na valeti je bilo res super, lepo, samo kar malo predolgo, saj je trajalo tri ure. Druageč pa celoten program res lepo pripravljen. SEm bila pa zelo presenečena, ker so bile vse punce zelo lepo, preprosto oblečene, prav nič "afnasto", čudno....

.
zoo...super ideja. Npr. kak petek po šihtu, da se greš mal skulirat.
Petek po službi meni ne bi odgovarjal, ker preden jaz pridem domov, pa nazaj v LJ traja, jaz bi raje kakšno soboto dopoldan ali popoldan.
katjandraž in urša_p....pa kej sta bejbe??
Jaz jih tudi pogrešam. Dajta, napišita vsaj da sta še žive in zdrave, pa da nas bereta

.
Grem še malo po RR pogledat, potem pa se dobiva z Bonnie_ na kavi. Danes tudi nimam ne vem koliko dela, tako da če bo vse po sreči bom šla najkasneje ob pol enih že domov

.