IZVIRNO SPOROČILO: ninaki
Enej je po starem naspidiran 100/h. Mal leta za zogo, mal s kockami razbija, veliko pleza vsepovsod kjerkoli se le lahko dvigne, muva se pod stoli, cakam se, da bo pod posteljo zlezel.
Hehehe... Pri nas je čist isto. Od jutra do večera ni 5 sekund pri miru, razen, če vmes zadrema za kakšno urco. Drugače pa samo, da se nekaj dogaja in da je skoz akcija...
Danes npr. je bil že ob 18h čist utrujen, pa še vseeno ni hotel bit pri miru. Je bil tako vztrajen, da ga roke in noge kar niso mogle več dohajat in je na koncu samo še klecal... Joj, joj!

Sej ne vem, kdo je bil ob tem bolj bogi: mami, ko ga je gledala, ali on...
No, pri nas dobra stran te naspidiranosti ta, da spi celo noč ko hrček. To je pa tud zlata vredno!
ritem... Sem pozabila napisat, zakaj greva s tamalim ven po sprehodih samo med 11. in 18. uro. Okrog pol 11h namreč poje sadno kašico in mu jo najraši dam svežo, tako da jo sama pripravim, pozno popoldne (okrog 18h) pa že počasi napoči čas, ko Nik postane strašno utrujen in potem mi ga je smotano vsega tečnega in zaspanega še preoblačit, pa potem budit, ker mi drugače zunaj v vozičku zaspi... Skratka, sploh ni problem v mrazu, letnem času ali podobnem. Gre za čist praktične razloge. Je pa seveda drugače, če smo kje na obisku, kakšnem izletu ipd. Takrat pa pridemo domov, ko pač pridemo.
novo leto... Jah, mi bomo za Silvestrovo tud kar doma, verjetno v naši novi hiški...
smučanje... Skupaj z mojimi imamo potrjeno rezervacijo za enotedensko smučanje v Italiji v februarju. Sploh naša familija je čist v tem (Jureta sem pa js noter potegnila

) in sem bila lansko zimo čist nesrečna, ker nisem mogla it na smučanje (ker sem bila noseča oz. sem rodila).

Eno leto prej sva šla pa z Juretom za 3 dni v Kranjsko Goro v decembru (zaradi mojega faksa nisva mogla it v drugem terminu) in je bilo samo smučanje totalno

. Vsega skupaj sta bili zasneženi 2 100-metrski progi. Groza!

Pa 3 dnevi so vse prehitro mimo.
No, letos bom pa spet končno lahko stopila na smučke!
Bova pa z Juretom vzela samo 1 karto in si jo bova menjavala. Itak pa ne bomo zdaj pretiravali s smučanjem, ampak se bomo tud sankali, pa sprehajali, pa snežaka delali... Iiiii, komaj že čakam!
Aptamil 3... Mislim, da bom kar nazaj na dvojko prešaltala, ker so s trojko sami problemi z grudicami in zamašenim cucljem. Ja, sem ugotovila, da je v tem problem in ne v tem, da Nik zavrača flaško...
Zdej pa še nekaj za faks preberem, potem pa šibam pred TV...