writing-img

kapica po kopanju

clock-img

07.06.2006, 20:19

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

S Pio (7,5 mesecev) sva ravno iz banje. In je bil seveda spet jok, ko sem ji dajala gor bombažno kapico. Ker je kopalnica kar segreta, se seveda kar pozna razlika med temperaturo zraka tam in v dnevni ali spalnici. Notri imamo 21,5 stopinj.

Zanima me, do kdaj kapica po kopanju? Ali ste gledale na starost otroka ali po temperaturi zraka v prostoru?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

07.06.2006, 20:23

clock-img

lutka

pencil-img

1323

jaz mojima (2leti) še vedno po kopanju zavijem pleničko okoli glavice. Pustim jo pa tako dolgo da se jima laski posušijo.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

07.06.2006, 20:25

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Naš je rojen sept. in je imel kapico gor prva 2 mesece. Lase mu perem 1x na teden oz. po potrebi. Je pa ful čupavi. Fino mu jih zbrišem z brisačo in razčešem na petardo. user posted image
Drugače nič ekstra ne kurimo, zdaj ko je bolj hladno, samo okno v kopalnici zaprem ene 2 uri pred kopanjem.

clock-img

07.06.2006, 20:29

clock-img

Anonimen

Pozdravljena,
Tud mi imamo šestmesečnega korenjaka.
Mi mu ne dajemo bombažne kapice na glavo že tri mesece. Lepo mu posušimo lase in pazimo, da mu res obrisemo ušeska.
Pa je stvar koncana in sladko spi.
Cav bav in mirno noc

clock-img

07.06.2006, 20:33

clock-img

mml

pencil-img

4156

Naša user posted image  je rojena decembra in smo ji po kopanju dajali kapico kakšen mesec in pol, potem pa ne več. Res je, da nima ravno veliko las. Skratka po kopanju ji obrišem laske in to je to...kopamo se v kopalnici, dokončno brisanje in oblačenje je pa v sobi, do tja pa zavita v brisačo tudi čez glavo. Zaenkrat ni nobenih problemov in upam, da tako tudi ostane

< Sporočilo je popravil mml -- 7.6.2006 20:38:22 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

07.06.2006, 20:34

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz pa mojemu skratu se vedno dam kapico gor... na sreco se nic ne pritozuje

Mami, pika moja!

clock-img

07.06.2006, 20:35

clock-img

Anonimen

js sem ji pri tej starosti že fenala tiste par kocin na glav. pri dveh letih mi pa še na misu ne pride več kape na glavo dajat

clock-img

07.06.2006, 20:36

clock-img

Anonimen

Kapica po kopanjuuser posted image

NIkoli mu je nisem dajala gor. Je novemberček pa je tudi precejšnja razlika v temperaturi. Zdaj imamo v stanovanju 19-20 stopinj. Ko ga nesem iz kopalnice v sobo, ga imam zavitega v brisačo (tudi glavo), ga takoj oblečem, zdrgnem lase do suhega, s palčkami očistim ušesa, pa greva takoj v dnevno jest. Glavo pa peremo vsak dan (sicer z milom samo 2x na teden, ostalo z vodo)

clock-img

07.06.2006, 20:47

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz ji nikol nisem dajala kapce gor, pa je novembrka. Do konca se zrihtava in oblečeva v kopalnici.

clock-img

07.06.2006, 20:57

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Drugače pa dolgo kapice nima gor, cca. 15 min, da se ohladi. Pa tudi ušeska ji s palčko obrišem, laske pa posušim s fenom. No fino, potem jo bomo pa pri nas tudi počasi ukinili. 

Punce, hvala user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

07.06.2006, 20:58

clock-img

Anonimen

Nikoli nisem dajala kapice na glavo po kopanju. Je imela eno noč kapico na glavi ko sem jo prinesla iz bolnišnice pri dveh mesecih in 2,2 kg in to je bilo to. Drugače imamo v stanovanju 23 stopinj, spat je pa šla na precej hladno (pod 20).

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 7.6.2006 20:59:13 >

clock-img

07.06.2006, 21:00

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Iza je decemberka, pa sem ji dajala kapico gor kakšen mesec in pol. Potem sva začela pa uvajat fen, ker se samo tako ni drla, ko sva jo dala iz vode. Po kopanju jo torej celo pofenava, tudi laske, ki jih imakar precej. Je pa res, da se kopamo v dnevni sobi in takrat s kaloriferjem še dodatno zagrejeva prostor, tam se potem tudi podojiva, ko rata zaspana jo pa odnesem v spalnico in zaspi.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

07.06.2006, 21:09

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

kapico smo dajali prva dva meseca.Sedaj ne več,ker ima tako malo lask,da se med samim oblačenjema posušijo,seveda jo prej dobro celo obrišem in soba je ogreta.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

07.06.2006, 21:10

clock-img

Anonimen

Dokler je ni vlekla z glave, smo ji oblačili kapico.

Zdaj pa posušimo s fenom. Pa še fajn se zabava pri tem user posted image  user posted image

clock-img

07.06.2006, 21:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ne Tina in ne Anže nista imela nikdar kapice na glavi po kopanju (pa je temperaturna razlika med kopalnico in ostalimi prostori tudi očitna). Prinesem ju v brisačo zavita (no Anže sedaj itak da že šmekira s haljo) v dnevno, laske zbrišem z brisačo  in oblečem.

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 7.6.2006 21:14:31 >

clock-img

07.06.2006, 21:14

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Naša je decemberka in sem ji dajala kapico gor samo en mesec potem pa nič več. Laske ji obrišem do suhega, uhice z pleničko in je to to. Kopamo se v sobici, kjer je vedno za cca 3-4st topleje kot drugje, potem pa papcamo v dnevni in zaenkrat ni bilo nobenih problemov.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

07.06.2006, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.06.2006, 21:32

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Moj sin je star 4 mesece. Prav tako je vedno temperaturna razlika, ko pridemo iz kopalnice, ki je pri kopanju zelo zelo topla, ven na hodnik, vendar mu do zdaj še nikoli nisem nataknila kapice. Mi je patronažna rekla, da bolj kot bom šparala njegova ušesc,a večkrat bo imel vnetja. Sicer mu vedno dobro osušim glavo in ga ne dam ravno na prepih, ampak kapice pa res nikoli nima.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

07.06.2006, 21:45

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi smo imeli kapico po kopanju samo prvi in drugi mesec: januar in februar, ko je bilo v kopalnici 23 v spalnici pa 18 stopinj. Potem pa smo jo ukinili. Mu je zdaj že brez kapice prevroče. Pri sedem in pol mesecih pa tudi dvomim, da mu bom pozimi kapico gor dajala.

clock-img

07.06.2006, 21:47

clock-img

natalia

pencil-img

1423

brez kape.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

07.06.2006, 22:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je junijska, pa je vsega skupaj imela 2x kapico po kopanju. Tistih par laskov ji obrišem in ta čas, ko se oblečeva, so že 5x popolnoma suhi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.06.2006, 22:04

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Moj šest mesečnik bi verjetno skočil iz kože če bi mu sedaj nataknila kapico user posted image
Nikoli mu je nisem davala na glavo. Pa se sedaj kopa v kopalnici in tam se tudi porihtava. Na hodniku je pa občutno nižja temp. Laskov ima bolj malo, tako da mu jh samo obrišem in je to to.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

07.06.2006, 22:41

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz ji še vedno dam kapico na glavo, kadar umijeva lase. Sem bolj za naravno sušenje las, brez fena.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

08.06.2006, 00:44

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz mojemu user posted image že kakšen mesec ne dajem gor kapice po kopanju. Ga samo z brisačo dobro obrišem, namažem in oblečem v pižamo. Laski se mu čez par minutk tako sami  posušijo.

Tudi posebej ne ogrevamo več kopalnice, kot smo to počeli na začetku. Pazim samo, da niso vsa vrata na stežaj odprta.

Se mi zdi, da tako stari dojenčki res ne potrebujejo več kapice po kopanju...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

08.06.2006, 09:41

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi nismo nikoli dajali kapice na glavo... V kopalnici pošteno sfrotiramo glavo, se tudi do konca oblečemo v pidžamo... Vrata od kopalnice pa malo odpremo, da pride nekoliko hladnejši zrak počasi notri. Potem gremo pa kar direkt v dnevno, pa na "papico".

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 8.6.2006 9:43:56 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem