writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

13.06.2006, 23:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.06.2006, 23:44

clock-img

Sita

pencil-img

926

Mala Zala, res, kaj je bilo tako "groznega"?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

14.06.2006, 09:51

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Ma, brez veze. Pač sem napisala, da bi ob mojih puncah brez mamičine pomoči in pomoči mojega lubija tenko piskala, pa me je prec ena pametna napadla. Najbolj mi grejo na živce tiste pametnjakovičke, ki majo otroke pr mir ko lipove bogove, pol pa nam, k mamo živahne ko strela, pamet solijo. Se ne rečem, mogoče se motim in sem res neorganizirana, ampak mislim, da zaenkrat še prov fajn funkcioniramouser posted image .

Mogoče so pa revice fouš, k morjo vse sameuser posted image

Moje kave je konec, pa, pa!

clock-img

14.06.2006, 10:05

clock-img

Sita

pencil-img

926

Nihče nima pravice obsojat drugih. Še zlasti ne zato, ker nikoli nismo v koži drugega, niti v njegovi situaciji. Če pa te kdo obsoja, je pa njegov problem in se ne sekiraj. Vedi, da je tisti, ki obsoja povsem neveden - ne pozna ne tebe, be tvoje družine, ničesar ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem