Oooo, popucat po podstrešju....... Dobra ideja. A čmo še pri tebi mal?
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
si znam z naravnimi zadevcami sama pomagat, pa tud ne jem tablet kot bombončke, pravzaprav je velika izjema, da sploh kaj vzamem.
1. Tašonka, preberi malo svoje poste, pol pa ne vem ali lažeš, ali si sproti zmišljuješ kakor ti paše,...pozabljaš ali kaj?
2. pa najdla boš tudi da imaš "tisti klub"
3. Kdo je rekel da je življenje brez mesa zdravo? Ješ sojo? Si slišala o gensko spremenjeni zelenjavi? A to že veš da paradižnik cepijo z geni prašiča? Ha, ha Sladkarij tudi ne bo užival tvoj otroček? Ja, če ga boš nekam zaprla in ga do abrahama ne spustila ven.
Aja: kaj TE je pa užalilo?
Caffe: glede na to da zakonodaja predpisuje tale cepljenja, se strinjam, da bi morali tudi oni odgovarjati za posledice. Medicina je že velikokrat zašuštrala, pa še bojo; ampak danes pa v glavnem ozdravijo takšne bolezni, da lahko damo kapo dol. Če ne bi bilo vseh zdravil in operacij bi bil že marskdo pod rušo. Zakaj je danes toliko starejšega prebivalstva? Življenjska doba se je podaljšala ravno zaradi vpliva medicine - to ti da pa tudi misliti. En od kazalcev razvitosti prebivalstva je smrtnost dojenčkov. Gotovo veš da je bila včasih smrtnost dojenčkov visoka, vsaka otroška bolezen jih je prizadela.
Seveda tvegamo v obeh primerih, jaz sem prepričana da cepljeni manj. Vendar poglej: avtizem, epilepsija,...so od nekdaj, pred 200 ali 500 leti teh bolezni gotovo niso povzročala cepljenja, so pa npr.: umirali zaradi davice. Vem da nekateri starši avtističnih otrok krivijo cepljenje, drugi pa pravijo, da to ni povezano. Definitivno tvegamo vedno. Jaz želim da je prosta izbira, da odgovornost prevzamemo starši, pa da imamo mir! Ne vem kako je materi, katere otroček je posledično po cepljenju zbolel, mislim pa da ji ne bi bilo nič lažje, če bi zbolel v primeru da je odgovornost na njenih ramenih.
Vse smo prepričane da delamo najbolje.