writing-img

RE: Klinc pa taka babi!

clock-img

15.06.2006, 11:18

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Najprej se nisem imela namena vključit v debato,no zdaj pa ko se je tudi meni dvignila para se pa bom.Večkrat ko sem se sprehajala z vozičkom in našim najmlajšim fantkom( sem videla prizore kot jih ve opisujete),med drugim tudi to,da babice(ali pa varuhinje)pustijo otroke zunaj v vozičkih same,npr. banka,mesar,pošta,kamor na hitro skočijo.Ne mislim na splošno kritizirati,jaz sem ena od ne-srečnic,ki ji babi servis odpade.Ampak vsem tistim,ki imate v varstvu svoje otročke malo za opozorilo. Aja,da povem zakaj se mi je dvignila para,naš triletnik ima zelo rad svojega dedija,ampak on nima vedno časa zanj(živimo v isti hiši),še takrat ko pa ga ima,pa se v zadnjem času našemu fantku vedno kaj zgodi,pade-teče kri,ker je fantič zelo uren mu pobegne.Kaj sem hotla s tem povedat,jezi naju oba z mojim gospodom,ker si ne more vzet tistih pol ure časa in ga posvetit vnuku,vedno mora zraven še kaj delat,pa je v penziji.In povem vam,včasih je najbolje,da nimaš nikogar in si za vse sam,saj se tudi nam zgodi kaka nesreča,ampak otrok rabi poizornost ves čas,ne moreš ga prepustit samemu sebi,a ne. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem