IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Sisy voham... se zdajle potika po forumu - jo vidim
hoooj drage moje frendice
Evo mene po dolgem cajtu....Oh ja kje nej začnem....ok najprej povem da nisem bila nič gor na forumu ker je za mano zelo težko odobje kateremu upam da je sedaj konec...Dogajale so se mi samo grde in krute stvari tako da sem postala prava borka...Kukr veste se je najprej začelo z tisto mojo nesrečno izvenmaternično nosečnostjo,...no in ko sem že mislila da je to to...šok.... dobila v službi še odpoved ker sm bila zarad izvenmaternične na bolniški

...v službi zanje nisem bila "kao zanesljiva"...v glavnem da vam ne govorim bilo je grozno...še danes imam nočne more...K sreči sem takoj našla novo, veliko boljšo službo in življenje se mi je počasi znormaliziralo...Ko sem mislila da je že vse ok me obvestijo da je moj oče ki živi v tujini hudo bolan-RAK...To me je pa čisto sesulo...14 dni po tem je umrl,pogreb je bil ta teden...Ko sem ga videla bi najraje šla kar z njim...Takih bolečin ne privoščim nikomur....Še zdaj se sprašujem s čim sem si vse te grdobije ki se mi dogajajo zaslužila...Za mano so najhujši trije meseci...in upam da je sedaj RENIČNO konec....
Glede IVF-a me je pa Tudi dr.Reš razočaral...mi povedal da sem prepozna,da v juliju in avgustu ne dela in da naj računam za transfer zamrznjenčkov šele septembra...No pa če sem iskrena sem to misel na otročke nekoliko postavila na stranski tir...Vsaj do septembra...Se je toliko dogajalo in toliko šokov je bilo da se moram malo umirit,postavit življenje na stare tirnice....
Ker pa sem toliko dogajanja v tem času ko me ni bilo tukaj gor zamudila, sem imela čas preleteti le kako se držite ve-moje drage IVF-ovke....in ko sem brala sem bila čisto

...Ne morem verjet da je bilo toliko malo uspeha...Pika,Špelka,Ija,Žigkar..in ostale...ne morm verjet...pa zakaj je tako????? Jst upam da niste obupale in da bomo šle skupaj v nove boje! MORAMO!
Pa zdaj je

in približuje se

tako da dajmo možgančke na off...Jaz sem rekla...letos se prepustim mislim samo mislim na morje,sonce,počitnice,............ in UŽIVANCIJO!!!!
No ko smo ravno pri tem...kam boste pa kaj šibale na morje?
tako.Tolk za dons..madonca sm se razpisala...
si tIpkamo...drgač pa ne obupat....pa pejte na sonček al pa ritke kam v vodo namočit...hehe
vaša Sisy