Vsi slavljenci: vse najboljše
Ja, tud mi gremo v soboto na težko pričakovano morje. Jst pa sploh nimam energije, da bi kej prpravla. No, sej sem bla v lekarni, pa nekaj hrane sem že kupla. Sam cunje
Kdaj bom peglala nimam pojma. Stvar je v tem, da začnemo septembra naprej zidat hišo (no, pol bajte, k sem jo dobila od staršev). Zidarje smo že zbrali, začnejo po 15.septembru. Zdej zbirava okna. Se mi od njih že kar meša. Sem tko utrujena: jutri gremo po Krasu gledat, v sredo v Ljubljano. Kdaj bom jst cunje prala in peglala nimam pojma.
Rija: mi gremo na Rab, v apartma za 60 jurjev (pol še z vsemi riziki in zavarovanji znese nekaj pod 80 jurjev). Apartma je prenovljen, s klimo, SAT,... Res sem rezervirala že maja. SEm tud jst slišala, da so Hrvati malo ponoreli. Ma ja, sej smo tud mi hotli konjičke v LIpici sam pogledat: pa je vstopnina za odraslega 1700 SIT. Smo se obrnli. Čez par dni pa sta mimo hiše pršla dva jezdeca, tako da je ta mali prvič videl konjičke. Kolk je bil navdušen nad njimi.
Dnevni urnik: midva nikoli nisva mela kej preveč ustaljenega ritma. Tko, da je tole zelo približno:
7-7.30 : budnica -dojenje
9 : če je na volji spanje, drugače sprehod do tete
10 : malica (sadna kašica: domača ali Frutek, pogosto čez pol ure še skutka)
12.30-13 : kosilo (zelenjava, meso...) + dojenje (če ima mama srečo, tamali zaspi kako urco)
15-16 : malica (sadje, Frutki, keksi)
19.30-20.00: ziza in spanje
Zadnje čase se tamali zbuja ponoči in nekje okrog 3-ure zjutrej zahteva zizo. Glede na to, da smo tako lepo spali celo noč, zbiram pogum za ponovno odvajanje od zize. Med vsemi obroki pa ogromno gibanja: popoldanski obisk pr kolegici, kjer lako v miru spijem kavico, saj tamali dobesedno obožuje njihov parket. Čez dan spi zelo malo.
Je pa pogruntal puzanje po stanovanju in je prav hecen kako dviga rito. Tako, da ga v stanovanju praktično ne morem več pustit samega.