IZVIRNO SPOROČILO: rija
Hej Tašonka,
si v službi
Sem šele zdajle videla. Ne ne, nisem bila v službi. Saj sem imela vikend frej, sem si zrihtala, ker naj bi prišli na obisk. Pri nas bolj pozno hodimo spat, zato sem bila tako pozno gor.
Bobika, o vodnih sesalcih nimam pojma, slišala sem samo, da so baje res zoprni za čistit, da ogromno časa vzamejo. Mi imamo kar Electroluxovega na vrečke, tistega ki ful dobro filtrira. Glede menstruacije pa - meni je tudi na začetku po porodu lilo, kot bi me kdo zaklal, zdaj po nekaj ciklusih se mi je uredilo, čeprav imam še vseeno občutno močnejše menstruacije.
Rahelca, Tinkamiška je brez računalnika. Crknil ji je in ga ne znajo popravit. Smo se v četrtek dobili in je povedala, da na servisu nimajo pojma, kaj je narobe z njim, tako da se bo javila pač, ko dobi računalnik. Vas pa vse lepo pozdravlja.
Alenkica, nabavi si tisto varovalo za vrata, da si ne bo res preščipnil prstkov. Taka pena se dobi, ki jo namontiraš gor, da se jih ne da čisto zapret.
Katja, kako čudovit je Matic na prvi fotki! Ga redko vidim nasmejanega, drugače je tako resen fantek. Super, da ti jih je uspelo napopat. Jaz sem že pozabila, da so punce enkrat že imele probleme z limanjem fotk in da je puri pogruntala, v čem je problem.
LANA IN TINKARA, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!
Mi smo pa včeraj prvič stikali v trgovini Marks & Spencer. Na splošno imajo kar drago za naše

, sem pa našla, da imajo pakete po 7 bodijev (ful lepi!) za 7 jurjev in pakete 3 pižam po 6 jurjev. Če katero zanima.