IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Tašonka ne se razburjat - ni vredno
!
Ma ja, sej maš prav. Je že mimo.

Hvala ti!

Delaš pa ful lepe voščilnice. Meni ful domišljije manjka, kaj naj naredim, pa jih potem raje kupim. Sicer jih pa šele odkar moža poznam, pošiljam okrog. Prej jih nisem imela nikomur.
Nova ura je pa pri nas zakon! Zdaj vsaj ob dokaj normalni uri gre spat, kr jo je zdaj že nekaj časa dajalo, da ni zaspala pred 22.00 ali 22.30. Zdaj jo pa kar med 20. in 21. uro zmanjka. Zjutraj pa tudi ne vstane tako grozno zgodaj, okoli 7h, kar je še sprejemljivo. Pa čez zdaj spi 3x, ne 2x kot na poletnem času. Skratka, mi smo zelo zadovoljni.
Vsem bolančkom
za pomoč. Danes ima tudi Špela prvič vročino. Samo ni nič bolana, ampak ji zgornji zobje rinejo ven in jo to tako daje. Drugače nič ne kašlja, ne smrka, ne kiha... nič. Ima pa čisto zatekle dlesni, boli jo ko hudič in skoz jokca, samo mene išče in je zdaj verjetno čisto boga, ker sem v službi, in celo mama je začela govorit zdaj, ker me skoz kliče.
Čestitke vsem 9- in 10- mesečnikom, ki sem jih do sedaj zamudila!
Pa čestitke vsem za dosežke - stanje, prvi koraki...
Popek, sem se nasmejala temu tvojemu sestavku o spanju oz. nespanju.

Pa ko sprašuješ za službo... jaz nimam redne službe in sem morala iti po 3 mesecih delat, da lahko odplačujeva stanovanjski kredit, pa da sem sploh službo obdržala.