seveda, samo vsaka nova je vsaj pol pujceka pa pecivo častla
JA
rija ne uboge punce takoj prestrašt nooooo

.
Drugač pa
Tia7 - WELCOME!!!!
Se še jaz malo razpišem po dooooolgem času! Pri nas nič novega - edino zobki rastejo kot nori. Posledično imamo ponoči mal žurk, ampak če dobi sirup je dober do jutra. Trenutno čakam še zadnjo od štiric - ima revež v ustih kar balonček, tako ima zatečeno dlesen

.
Aja pa SHODIL JE!!! In to 2 dni nazaj. Že prej se je kakšen teden spuščal in delal po par korakcev, zadnje 3 dni pa že na veliko mašira. Prehodi celo stanovanje in tudi sam se postavi na noge - brez opore. Dans je pa 2x prehodil celo košarkaško igrišče - okrog in okrog. Sicer se je držal za roke, ampak je maširal ko ta velik

!
Tinkamiška geslo proooooosim! Da si mal pogledam vaše slikice. PA
renan tudi!
Tašonka sem zadnjič že na drugem forumu brala o tvojih težavah in lahko samo rečem, da držim pesti da bo vse OK!!!
Eros sporoči datum, da bomo držale pesti

!
Naš drugi mulček/ka je baje tudi OK. Imam kar mal slabo vest, ker ga "zanemarjam". Me mora prav z brcami opomnit nase. Pri ta prvem sem bila takle čas že na bolniški in cele dneve zabušavala. Zdej si tega ne morem privoščit. Že samo sprehoda imava vsak dan za 2-3 urce. Samo če ne pada dež. Kje je potem še kuhanje pa pospravljanje ipd. Da o nošnji tamalega niti ne govorim! Upam, da bo zdaj kaj boljše ko je shodil. Stopnice na gor že obvlada, ko bo dobro hodil začneva trenirat še navzdol.
Rija po mojem je faza - upam, da čimprej mine! Samo popustit mu ne, drugače bo še bolj izsiljeval. Meni včasih tuli v vozičku ko zmaj - pač nimam s sabo kakšne žemlje ali piškota da bi on malo glodal. Pa me ljudje gledajo prav postrani, ampak se ne pustim motit - se delam da ni moj

.
Drugač sva pa spet sama

. Na srečo dragi že jutri do kosila enkrat pride - da bom vsaj popoldne malo razbremenjena. Je pa ena dobra stvar tega - dans sem ponoči spala ko angelček, ker ni nobeden smrčal

. Ob pol polnoči sem šla spat in ob sedmih zjutraj sem se zbudila v enakem položaju kot sem zvečer zaspala. Se pravi s "kačo" med koleni in pod trebuhom in pod glavo

.
Trenutno pa kuham kosila za v skrinjo - čufte za parkrat pa mleto meso za makarone oz. lazanjo za ene parkrat. Da ne zabijem več kot dve ure v kuhinji med tednom.
No grem še mal izlegavat, potem pa spat. LP vsem skupaj.