IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška
AjdaN, ti se le potrudi, pa pridi čvekat, boš potemimela polne roke dela, ti bo še žal, ko ne boš mogla z nami čvekat
Ne, ne, mamo naročeno ekstra pridno dete, ki bo samooooooo spalo

. Če verjameš

!
Kakšen lep sonček je zunaj! Mali še spi, kosilo se kuha, potem pa pojemo in šibamo ven. Še par dni, pa se še ura prestavi, potem bo pa sploh super

!
Naš mali ima zadnje čase neke ideje o zgodnjem vstajanju

. Včeraj je začel prepevat že malo čez šest

! Ampak se je potem eno uro sam s sabo pogovarjal v posteljici, tako da ni bilo panike. Danes je pa začel cmevkat ob pol sedmih

. Pa sem šla k njemu in mu razložila, da tako zgodaj pa NE vstajamo. In se je po mojem samo potuhnil v posteljici

. Ker sem ga še skoraj 1h pustila, pa se je v tem času babyphone ene 3x na kratko oglasil, ko sem šla pa po njega, se je pa kar vrgel pokonci

. Ampak glavno da je bil mir, pa karkoli je že počel!
Shooo, ko je naš enkrat shodil je šlo fuuuuul hitro. Po 2 tednih sva šla lahko že kar na sprehod po ulici. Zdajle je edini problem, ker je takooooo mokro in potem hoče vtaknit roke v vsako lužo

!
KatjaD poznam naklon pri Slalomu - ga imamo in smo fuuuul zadovoljni z njim (mislim da imamo celo enako barvo)! Zato mi ni bil problem dat toliko denarja za njihovega tandema. Pa naklon mi že pri navadnem NI primeren za

, (zame je popolno poleganje pač 180 stopinj) pri tandemu je pa še večji, tako da bo treba imet še ta trdo torbo oz. lupinico. Ker tandem tudi nima nastavljanja naslonjala na tisti trak, ampak so stopnje.
Aja še to - pri nas so zadnje čase zanimive samo metle in lopate in podobno

. Bohnedaj, da greva peš mimo kakšne hiše in imajo kaj zunaj! Šibne tja v sekundi in potem rjove kot

ko ga odvlečem stran!
Nič dejte mal čvekat no

. Jaz moram do konca skuhat pa počasi mulčka zbudit, potem pa na sončka! LP!