Punce hvala za dobrodošlico!
Midva s Tinom sva danes vstala že ob 7ih, kar je za naju zelo zgodaj, saj ponavadi spima tam nekje do 10ih. Sva oba velika zaspanca. Bi bilo pa super ko bi tudi ponoči tako spal. Že šest mesecev nisem prespala cele noči, pa nič ne kaže, da jo bom sploh kdaj.
No pa zato pa zjutraj bolj dolgo potegneva. Skratka danes sva morala vstati prej, ker sva morala v laboratorij, jutri imava namreč posvetovalnico in tretje cepljenje. Tin ni niti pisknil, ko mu je vzela kri.
AjdaN tudi jaz sem se nekaj ćasa obremenjevala s tem, da se ne ukvarjam dovolj z njim, če sem ga pustila nekaj časa, da se je sam igral. Ampak mislim, da je kar prav da se navadi malo biti sam, saj drugače pa tako ne bi nič naredila zraven njega.
*hana* tudi naš Tin je bolj neješč otrok in bolj malo je, čeprav je kar dovolj zalit in ima tudi po teži dovolj. Ga moram pa vedno kar malo silit, da kaj poje. Pil bi pa nonstop. Tako, da pri naju hranjenje zgleda tako. Zjutraj okoli 10ih dobi "zizo" in flašo, potem okoli 13ih zelenjavno ali sadno kašico (včasih poje samo par žličk) katere ponavadi ni dovolj niti za en obrok, tako, da je jkar hitro lačen. Naslednji obrok, flašo, dobi okoli 18ih in nato še pred spanjem okoli 21ih zadnjo flašo, kateri dodam riževe kosmiče. Zadnje dneve pa hoče še ponoči eno flašo.
renan tudi naš kaka odkar sva začela z gosto hrano večkrat na dan. Pa kako smrdi!!! In drekec je tudi bolj trd kot prej in včasih prav čudne barve.
caffee glede last minute potovanj, sva z dragim veliko potovala še preden sem zanosila, cuba, djerba, grčija. Vedno samo dobre izkušnje, pa še bolj poceni je. Tako da se splača.
Naš horoskop: mama, kot že moj nickname pove oven (1.4.1978), Tin- kozorog in ati - tehtnica
Zdaj pa moram hitet kuhat. Dobim čez urco in pol obisk, 4 mamice in njihove 4 dojenčke. Eden je rojen na isti dan kot moj, dva pa sta mesec mlajša. Sami fantki! Joj, bomo spet čvekali!!!
Še dobro, da so fantki, da ne bomo dežja priklicale.