IZVIRNO SPOROČILO: shooo
ajdaN: se cakate? fajn da si se odlocila za sling.sicer PA : NI SE TI SANJALO,mi smo tisti cudaki ki smo vadili z mackom
.
No sem vedela, da nisem sanjala

! A je maček sodeloval

? Jaz čakam na sestro, da mi najde eno tako "punčko", ki zgleda kot pravi dojenček, pol pa začnemo trenirat. Ker rodit očitno še ne gremo

!
Kaj počnete kej danes? Pri nas imamo malo sončka, malo dežja, ni da ni! Upam, da vreme še popoldne malo zdrži, za kakšen sprehodek.
Smo pa dopoldne kooooončno zrihtali še očetovstvo za novega družinskega člana . Smo izkoristili prvo "Virantovo" delovno soboto na CSD in šli. Potem pa še na sprehod pa domov mulčku skuhat kosilo, pol je bil pa itak že taaaakooooooo zmatran, da se je samo še drl kot

in mi na previjalni v sede zaspal revež

. Zdej pa drnjoha, pa po mojem še kakšno urco pa pol bo. Upam, če ne bo spet ves tečen vstal!
Alenkica naš je isti - nonstop hodi k vratom in hoče it pa-pa! Zjutraj ga komaj zamotim do ene pol desetih, da potem štartava. Včasih se pa začne pred vrati metat na tla in tulit

. On hoče ven, pa če je ne vem kaj!
Šmarnica ne vem če

noče ven, ker toliko letam okrog! Pri Lovru sem bila od 28. tedna naprej na bolniški in praktično nikamor šla, pa ravno tako ni hotel ven!!! Sej mu/ji privoščim crkljanje pri/v meni, ampak sebi tudi privoščim ponovno mobilnost

! Včeraj sem bila takoooooo slabe volje, da mi je

skoraj ušel. Namesto tega me je pa rajši peljal na tortico

.
Nič grem uživat, dokler je mir v bajti, potem pa spet akcija do 8 zvečer. Uživajte!