IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
AjdaN, sem včeraj malo tvoje poste pri majčicah prečitala. Se mi fejst smiliš, sama seb pa še bolj
, ker zdaj še bolj vem, kaj me čaka.
He he

! Kaj pa bereš, tam kjer ni treba

. Jst se tolažim da mine! Boljše to, kot pa da se mi dere cele noči! Tako veselico imajo pri kolegih!
Današnja noč je bila sploh 1A! Že fuuul pozno sva šla spat, ker sva nekej delala, pa prej še tamalega zbudim (so dohtarji naročil, da ga je treba, pa preverit če smiselno reagira), Sevede je bil straaaaašno užaljen! Pol pa spat. Pa tamala že godrnja in stoka in renči... Čez pol ure tamal v jok - je trajalo enih 15 minut, da je nazaj zaspal, potem pa spet tamalo poslušam (spala nisem NIČ). No ob dveh je bil pa že cajt da mal pomalca

. Pol se čez ene 15 minutk spet Lovro oglasi. Ampak je sam zase nekej hlipal v blazino, tako da mi niti ni bilo treba vstat - je sam zaspal.
No, ko mi celo rata za minutko zaspat, se pa takoj oglasi tamala - z jokom! Sevede jo avtomatsko fliknem na jošk, pol pa vidim, da je ura šele pol štirih

in da niti slučajno ne more bit lačna! Jo spokam nazaj v zibko in mi celo uspe za celi 2h zaspat

! Pol je pa gospodična spet lačna

! In potem spet spuščanje glasov do 8h ko smo vstali

. Ene 3h mi je pa celo uspel odspat

!
Tako da danes tamala spi v dnevni, da ne bova poslušala njenega godrnjanja. Ko se bo res drla, jo bom pa itak slišala - če ne drugač pa prek babyfona. Mogoče mi pa rata kaj odspat!
Tako da te čaka veselica

!
Za povrh je pa še Lovro postal NEMOGOČ! Sama histerija in dretje in trmarjenje...

! Da bi mogla oba sama pedenat, se mi odtrga!
Drugač pa svoji popadki - men je bilo slabo, ampak samo med močnom popadkom. Da bi mi bilo kar cel čas pa ne.
Tamal je pa OK, se mu sploh nič ne pozna da je čmoknil! No če odštejemo šive ane. Vsaj povoja nima več okrog glave - včeraj je res zgledal ko da mu manjka pol glave

. On veselo nori, divja, pada 100/h... V glavnem ga ni NIČ izučilo.
Trenutno mi oba spita

! Potem bo pa kmalu kosilo, popoldne pa še malo ven na sončka, če bo zdržal do takrat.
Uživajte v vikendu!