IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Tašonka, stanujemo na Fužinah (jp, fužinama
), ampak tam je nisem hotela dat v vrtec. zato smo šli raje v Jarše, ker mož tam dela in jo komot zjutraj odpelje, jaz pa jo na poti domov (iz Šiške) poberem. Nekako najbolj praktična nama je ta varianta.
Aha, no jaz sem pa včasih v Štepanjcu živela, mam pa G na Fužinah, sem pa drgač 5 km iz BTC-ja proti Domžalam.

V bistvu smo kar blizu, sploh po obvoznici.
IZVIRNO SPOROČILO: fiona apple
Tašonka, te čist razumem, da ti gre naživce, ko nekdo podira, kar ti gradiš. Je imela moja prijateljica enak problem. Tamalemu ni dovolila čokolade pred kosilom, pa je tašča rekla sej malo pa lahko. In tako dan na dan. Mali je ful izkoriščal.Je tožil babici:"mami mi pa ne pusti." Na žalost živijo zelo blizu. Otrok mora imet občutek, kdo je starš, da imajo starši prav, ko mu ne dovolijo določenih stvari in da dela tisto, kar mu starši dovolijo. Drugač se lahko ti še tolk trudiš, ampak da nekdo stalno to podira, je tvoj trud zaman.
No, točno to imam v mislih. Take fore. K sreči nimamo kaj veliko stikov in tamala še ne zastopi tako veliko teh stvari, samo ko vidim, kaj je s svakovima tamalima naredila in kako sesuva šele avtoriteto svaku in ženi...

Katastrofa! Jaz si jo vsaj drznem napizdit, unadva pa ne, kar sta si potem itak veliko sama kriva.
IZVIRNO SPOROČILO: fiona apple
Sadje: Varuška pravi, da je vse (ful ma rada sadje in zelenjavo) in ogromno. Jaz očitno vzamem domov enega drugega otroka, ker ta ne je nič sadja in zelenjave ( oz. kar že poje je to s strašnimi mukami- moram zraven vse sveto počet).

Kako sem se pa tuki nasmejala...
meta22, potem pa tudi tebi iskrene čestitke za diplomo!
Rahelca, sem ful vesela za tako vzpodbudne novičke o Sari!
IZVIRNO SPOROČILO: rija
potem pa bomo itak šli "torit"
Kaj pa to pomeni?

Glede na to, da smo vpleteni, me res zanima.

Madonca, pa sploh ti nisem povedala, kako sem se na momente matrala te zastopit, kaj govoriš, ker si po domače tolkla.
Drugače pa seveda čestitke za 15-letnico!

Poročaj o presenečenju!