IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Ampak tako vroče kot pri vas Taši pa vseen nimamo!
Drugač pa vidim, da te še zmerej "pacajo" Po mojem že pol RR sočustvuje s tabo! Sploh v tejle vročini bit čez rok
.
Joj, sej nama ni ratal niti na 26 stopinj shladit. Na 26,5 sva spravla, manj pa ne. Groza! Zdej pa spet noro raste in crkujeva s tamalo od vročine.
Bomo vidli, če me bojo jutri res nehal pacat. Bom pa crknila rojevat v tej vročini in ležat na oddelku. Sočustvujete pa z mano samo januarke in julijke, drugje me ne šmirglajo, čeprav me je povsod dosti.
Pikica*, verjamem, da ti je ful hudo zaradi Zoje, mene bi tudi pobralo. Je pa kar tolažba, ko si jo slišala, da je čisto ok in zadovoljna, a ne?
Ribica, meni je Katrin kar zbrisala fotke, ki so bile prevelike.

Sploh sem bila žalostna zato, ker imam res počasen internet in mi jih dolgo nalaga, pa še prenos podatkov mi zaračunava in mi ga je takrat duplo (nimamo še normalnega neta). Najprej nisem hotla še enkrat jih nalimat, samo sem si premislila. Skratka, zato sem to napisala, ker zate pa vidim, da jih v bistvu vedno popraviš. Sem pa začuda tvoj link, ko si popravila slikico, lahko videla, čeprav surfam preko Mozille.
Jutri grem rodit.

Dvomim, da se bo dans zgodil čudež in me bo samo od sebe zagrablo.
Joj, ta naš otrok pa noče zaspat. Čisto je že preč, samo ona kar ne bi spala. Pa na splošno se mi zdi, da premalo spi. Ona v celem dnevu spi manj kot večina vaših samo ponoči.