Dan!
Se malo javim preden grem kuhat. Otroka spita, sta dotolčnena, ker smo mogl vstat ob taki nečloveški uri
! Ana se je pri naših celo uro drla, ker je bila tako utrujena. Jaz sem šibala v štacuno, ko sem prišla nazaj, je pa takoj mi v naročju zaspala in potem spaaaaalaaaaaaa in spaaaalaaaaaa!
Lovro je šel zdajle spat s traktorjem, s prikolico in z dvema konjičkoma
! Je komaj nesel v sobo! Sem ga probala mal okrog prinest, pa je točno vedel kaj vse je prinesel
.
Ampak posvetovalnica je za nami. Anči je bolj mušja kategorija, Lovro pa "slonja"
. Je 2x pogledala koliko je star. In pol reče, da ko smo prišli noter, je mislila da ima ene 3 leta
.
No v glavnem velik je 91,5cm, tehta pa 14,6kg
.
Cepljena sta bila tudi oba - upam, da ne bo kake reakcije. ZA Lovra se niti ne bojim, ker do sedaj ni imel nikoli, za Ano bomo pa še vidl.
Taši a veš, da se vsak dan vprašam kaj sem naredila, da sem zaslužila dva tako neproblematična otroka
! No upam, da se ne zagovorim
! ZA kolcanje pa ni časa
. En
zate in lupčka mulčkoma!
Drugače pa mi šibamo v Ikeo 16-ega. Če kaj rabiš sporoč - da ne bo kombi napol prazen
.
Dopust - hotel pri nas ne pride v poštev pri dveh malih. Razen kakšne družinske sobe, pa še to šele potem, ko bosta navajena spat skupaj. Tako kot Pikica* si tudi jaz ne predstavljam kako zvečer. A grejo otroci kasneje spat (kar pri nas ne pride v poštev) al ste na balkonu pa čisto tiho
). Tako da gremo letos kar v apartma - približno tako velik kot imamo doma, da se ne bomo drenjali. Kampiral bomo pa tudi kmalu spet. Mogoče že drugo leto.
Rija če bo čas se slišiva.
Liju naš je tudi ful pikast - ampak samo po obrazu. TAko da ga ene 4x dnevno malo obrišem po obrazu, in je prec boljše. Vroče sicer ni tako pretirano, ampak teli mulčki itak tako "delajo" pa divjajo, da so vsi mokri. Vsaj naš je ves vroč v glavo pa kar bodi ima moker.
Slikce kar popajte - je tko fajn gledat male
!
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Taši, ti pa samo pogumno naprej
. Po moje bo vsak dan lažje. Pa v bistvu boste zdaj vsaj ujeli vaš vsakodnevni ritem. Verjamem pa, da ti ni lahko.
Pikica* a že mal sebe vnaprej tolažiš

? Te bova čez ene pol leta midve s Taši tolažile, ko se ti bo vsak dan vleeeekeeeeel! Ampak malo ti pa bo lažje, ker bo Zoja v varstvu. Če bo treba pojamrat pa ti kar

.
Srečica pir je pa tudi pri nas zakon! Že lani takle čas sem ga 1x slikala, ko je z vso silo držal eno piksno

. Letos pa samo da vidi piksno je že zraven in se dere tuuuuuuuud

!
Ja ja, zdej se pa kr ven maži

! Je "dokaz" na prejšni strani

.
Tinka WB! Lepo da sta se imela fajn! PA da en vikend nista bila "samo" ata pa mama

.
No uživajte, grem kaj v pisker vržt, da ne bomo lačni! Pa dokler je še mir v bajti!