Dan!
Včeraj sem komaj uspela kaj prebrati, za pisati pa mi pol zvečer ni bilo več.
Najprej še to kar sem mislila včeraj napisati, pa me je Manca prehitela.
Spanje: Manca spi do okoli 10 zjutraj. Vmes okoli pol šestih je. potem bedi do 12 in gre spati za skoraj dve uri. Okoli štiri pa spet spi kakšno uro in pol včasih dve. Ob osmih oz. pol devetih je pa že koma. Se mi zdi, da kar dosti spi. Saj mi paše. Naj kar spi. Je že od vsega začetka bolj zaspanček. Nekje vmes je imela obdobje da je spala pol ure in konec. Čez eno uro pa zopet spat.
Edino kar imamo mi zdaj razvado je to, da jo moramo v rokah uspavati. Včasih gre prej, včasih pozneje.
alenkica: tudi mi jo uspavamo, kot je napisala gigica. Pri nas veljam za uspavanje le jaz in moja mama. Ati, komaj da včasih, tašča pa nikoli. Sem pa jaz enkrat, ko je jokala inipičarila ko
, naredila hop, hop (skočila sem dvakrat v zrak
) im mala je zaspala kot ubita
. Čez dan pa imam drugo varijanto za uspavati. Mami z Manco v naročju telovadi, dela počepe in podobno.Zaspi kar hito max 10 minut. Pa še mami bo imela lepo rito
(nikoli
)
Gosta hrana: mi s tem nimamo problemov. Poje vse kar ji daš, lerižek se ji je malo zatikal. Je zelenjavo in sadje, polente in krompir. Me full čudi, da imate takšne probleme. Sem jih sama pričakovala, ker je prej rojena in na srečo jih nimamo.
Malim želim, da čimveč pojedo in mamicam, ne delajo težav s hrano.
avtosedež: tudi mi imamo maxi cosi priori xp. Smo ga pravtako kot rija nabavili v bc. Jaz sem naredila celo znanost teh sedežev. Na koncu sem samo še čakala akcije in ko je bila smo ga kar kupili. Notri je pa še neisem poskusila dati. Kaj Rija imaš rdeč avtosedež? Pol se bosta pa najina sončka v enakih vozila.
Naya sem vesela, da ti je pomagala.

Ti lahko še eno pošljem, da bo čisto vredu
srečica: Še zdaj ne vem od kot si mi znana

. Sem mojega vprašala in mu tudi ne ve od kje bi lahko bila znana. Pojma nimam. Veš smo pa mi včasih tudi kar pogosto hodila na ribe v dolino vinetu. Če bomo kaj šli, ti javim in se dobimo, pa se ven zmenimo od kje se poznamo
rokice: naša že skoraj en mesec steguje, če hoče ven. Najšrej je pa začela ritko dvigovati, ko je hotla h komu iti.
Sedi še niti slučajno ne sama.
gigica: paše malo brez otrokeca kam iti. Sem jaz bila pri štirih mesecih na obletnici valete. Samo sem jo pa kar pogrešala. Nekaj mi je manjkalo.
Zdaj se je pa Manca začela pogovarjati v spalnici.
Lep sončen dan