Haloooo po dolgem casu!
Cestitke tudi
Caffee za rojstni dan

!
WB vse, ki se vracate z dopustov med nas, je kratko in sladko ane, hitro mine, kar je lustno!
Pri nas nic novega, zobkov se vedno ni, nas pa fjst matrajo. Ponoci se vedno pijemo vsaj 3krat do 4krat, sem kot zombi, totalno neprespana, kaj morem, tudi ce ji moj da piti, mene tudi zbudi, vrazicek mali. Upam, da mine tudi to obdobje, me pa zalosti, ker smo spali od drugega meseca po celo noc, zdaj pa takole

.
Nasa Naja je postala cez dan pravi mali angelcek, tudi po 1 uro se igra sama, z vsem kar ji dam v roke, najbolj pa so ji vsec listki, ki strlijo z igrac

. So pa tudi tecni dnevi, kot pri vseh ane.
Papamo fino, uvajamo pocasi se drugi gosti obrok, pa nam kar gre, a flaska je se vedno tanartabolsa

. Zadnjic je pojedla v celem dnevu vsega skupaj 1040

, sem bla ful vesela.
Plazimo se vedno ne,sedimo pa ze ful fajn, tudi ce se prekucne, se sama pobere nazaj. Bi pa najraje ze kar hodila, kot vas
Rija (kaksen cukrcek je), plaziti se pa ne zna in noce niti probat, ji ritko vlece dol

.
Uvajamo tudi nek ritem pocasi, dopoldan okoli 11.30 gre za uro do dve spati, se prav prileze.
Shoo, upam, da se kmalu preselite in uredite, bos videla, kako vam bo fajn potem!
No, sedaj pa se cestitke:
SPELA
, VSE NAJ NAJ ZA 7. MESECEV
! LUMPY,
ZA PRVI ZOBEK!! Nic, grem do konca skuhat, telecjo juhico za Najo, se pisemo se kaj!