writing-img

Kako obleči dojenčka ponoči

clock-img

15.06.2006, 19:28

clock-img

nejča

pencil-img

178

Sedaj imamo v spalnici skoz 25°C in 60% vlage. Koliko jih ve oblečete, da jim ni vroče in da so še vedno v spalnih vrečkah?

clock-img

15.06.2006, 19:38

clock-img

Anonimen

Po moje bi lahko otroka dala v body in čez pižamico,pa nogavičke,brez vreče

clock-img

15.06.2006, 19:40

clock-img

Anonimen

Naš bo čez 14 dni star eno leto in ga ponoči (kadar je čez dan tako vroče kot danes) oblečem:
- bodi dolgi rokav
- pižama pajac kratek rokav in kratke hlačnice
- spalna vreča

Ko bo pa res fejst toplo, ga bom pa pustila samo v bodiju z dolgimi rokavi.
Ne vem, odvisno koliko je star. Mi imamo spalne prostore na severni strani hiše, kar pomeni, da je tam hladneje, kot v dnevnih prostorih (sanja se mi ne, koliko je stopinj user posted image ), ampak no, saj boš videla, malo ga potipaj za vratom ali pa spredaj po prsih. Jaz pravim, da je boljš da je malo bolj toplo, kot pa da mu je premraz. Odkriješ ga še vedno lahko.

clock-img

15.06.2006, 19:40

clock-img

Anonimen

Pojma nimam, kakšno temperaturo in vlago imamo, ampak Robi že kar nekaj časa spi samo v bodyju in nogavičkah ter pokrit z odejico. Zdrav je kakor riba. user posted image

clock-img

15.06.2006, 19:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.06.2006, 19:52

clock-img

nejča

pencil-img

178

Hvala za odgovore, star bo 10m in omahujem med body s kratkimi rokavi+pižama ali isti body+spalna vreča (od Odeje s tankimi dolgimi rokavi). Smo pa obrnjeni na SZ, tko, da je ob 5h sonce direkt v spalnici. Okna čez noč ne upam odpret na ventus zaradi prehlada.

clock-img

15.06.2006, 20:00

clock-img

allj

pencil-img

44

Probi ga manj obleči, mislim da je otročkom precej vroče. Mislim, da naj bi bila ena plast oblačil dovolj.

clock-img

15.06.2006, 20:19

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Moj 10-mesečnik ima ponoči boby brez rokavov, čez pa pižamico z dolgimi rokavi. Ker pižamica nima stopal, mu obujem še tanke nogavičke. Spalne vreče nima, pokrit pa je s tanko koco iz flisa.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

clock-img

15.06.2006, 20:21

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Ravnokar sem dala moje punce spat in oblekla sem jih takole:
plenica, kratka mikica in hlače tričetrt - ena premajhna pižama.
v sobi imamo 25,6 stopinj in tudi 60% vlago.
Kako bojo pa spale vam povem jutri user posted image  user posted image .

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

15.06.2006, 20:22

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Aja stare pa so skoraj 3 leta

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

15.06.2006, 20:31

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja, na to temo pa tudi jaz nisem dovolj pametnauser posted image  Jaz malčka dam samo v body, temperatura 24,2 stopinje, vlaga 51 procentov, ker edino tako spi....ko sem ga imela bolj oblečenega, je jokcal vsakih 15 minut in bil cel moker.....

Ne vem pa, kaj naj danes naredim, ko ma bošček cel dan vročino 38,4 in je cel bogi....user posted image  

clock-img

15.06.2006, 20:56

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Jaz zdaj ko je tak toplo dam Lari body kratek rokav in v vrečo, ker se vedno odkriva, sem ji zadnjič dala še pižamico, pa je bla ćez eno uro ful mokra, tak da nam tista prva kombinacija zadostuje

stara pa je 13m

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

clock-img

15.06.2006, 21:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.06.2006, 21:00

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naš 1,5 letnik spi trenutno v bodiju brez rokavov in tanki pižamici v celem. Najprej ga pokrijem s tanko rjuho(občutek mehkega, navajenost), preden grem spat pa še z odejo, ki jo zataknem pri robovih, da se mi ponoči ne odkriva.
Ah, ja spi pri odprtem oknu, temperature in vlažnosti zraka v njegovi sobici pa ne poznam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

15.06.2006, 21:01

clock-img

tulip

pencil-img

917

Našemu 10mes damo ponoči bodi brez rokavov, čez pižamca in ga damo v tanko vrečo (nepodloženo) brez rokavov.user posted image

clock-img

15.06.2006, 21:04

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem mojega skoraj 8 mesecnika do sedaj imela samo v pajacu-pizami z dolgimi rokavi... danes sem ga oblekla v pajac-pizamo s kratkimi rokavi in kratke hlacnice... kako bo spal, porocam jutri

Mami, pika moja!

clock-img

15.06.2006, 21:13

clock-img

Anonimen

Body brez rokavov in kratka dvodelna pidžama (kratek rokav in kratke hlače).

Smo pa na morju user posted image

clock-img

15.06.2006, 21:19

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem ga do danes imela v bodiju brez rokavov, pižamici in spalni vreči. No, prejle sem ga morala dati pa iz vreče, ker je bil prešvican, tako da bo verjetno od zdaj naprej brez spalne vreče.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

15.06.2006, 21:29

clock-img

natalia

pencil-img

1423

plenička+enodelna pižama

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

15.06.2006, 22:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem moji do zdaj dajala bodi brez rokavov in pižamico - spi v vreći. Včeraj brez bodija, danes pa samo tanjiši bodi z dolgimi rokavi in vrečo. Ponoči je okno odprto in se shladi, pa se mi zdi, da bi jo po rokicah zeblo, brez vreče pa je zopet ne upam dat, ker se obrača in razbrca, pokrit pa se ne zna, če bi jo zeblo.
Tudi jaz zvečer že delam študije s tem oblačenjem. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.06.2006, 23:08

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

midve sva do sedaj imeli oblečeno samo pižamico - dvodelno ali enodelno (brez podplatkov), brez bodyjev in nogavičk - pokriti pa sva bili z odejico. Se je zgodilo, da smo imeli neutlažljiv jok ponoči - ko smo se slekli in dali nase kaj lažjega, pa smo zaspali kot user posted image

Mala je zelo hitro potna, zato sem se danes, ko je res res toplo v hiši odločila, da bo spala samo v bodyju s kratkimi rokavi in pokrita z odejico....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

15.06.2006, 23:35

clock-img

abi

pencil-img

755

Nisem pristaš višjih temperatur med spanjem ( 24-25 stopinj ), zato je temperatura sobe 19 -20 stopinj,  user posted image  Lana pa ima na sebi bodi, pižamico in vrečo.
Ni ji prehladno prevroče pa tudi ne.

lp

clock-img

16.06.2006, 05:44

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

dejan ima 3,5 mesecev. živimo na obali. že kar nekaj cajta spi v plenički in pajacu z dolgimi rokavi in podplatki (pajac je iz bombaža). o spalni vreči ni govora. sem ga dala not samo enkrat in je blo skori konc sveta... zdej sm mu pa odprla okno ponoči, tako da mu ni vroče. pokrit je pa s tanko rjuhco in dekico.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

16.06.2006, 07:34

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš Matic je star 1 mesec in je sdaj , ko je vroče oblečen samo v body s stopalci in pokrit z odejico. Notri imamo 25 stopinj.

clock-img

16.06.2006, 14:38

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

moj mali je star 5 mesecev in je ponoči samo v bodiju s kratkimi rokavi alči brez rokavov, pokrit je pa samo z rjuhco
ne vem kok mava stiopinj v spalnici, vem pa da jz spim sam v modrcu pa gatah, ce se pokrijem mi je pa vroče

moj sonček je že "velik fant"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem