writing-img

RE: Dopust pri tašči

clock-img

19.06.2006, 19:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Eh, Tašonka draga, nisem huda, samo vročina me daje-ne zunanja, temveč telesna, pa je očitno to posledica mojih odgovorovuser posted image . .....ali pa je samo izgovor....
Moram priznati, da pri takšnih starih starših, kot jih ti opisuješ, bi tudi jaz imela pomiselke. Res. Vendar je problem v tem, da mnoge mamice imajo "normalne" starše, samo, da one tako komplicirajo, da na koncu čudni izpadejo.
Kaj hočemo, vsak po svoje, čisto prav tako ali tako ni nikoliuser posted image

clock-img

20.06.2006, 00:23

clock-img

Margareta

pencil-img

872

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Uf si huda, Marogica.user posted image  Sej pravim, velik je teh ko-jev ali pa če-jev pravzaprav. Jaz je svoji tašči in tastu ne dam med drugim tud zato, ker sta hotla tamali že pri 4 mesecih dat vino, pa sladoled itd., svakojako svinjarijo, ko še niti probala ni ničesar drugega kot mleko. In me ne eden ne drugi absolutno nič ne upoštevata, pa moža tud ne. Samo da hrbet obrnem, naredita po svoje in jima je ne pustim niti za pol ure brez nadzora. Ne še. Če bi bla pa onadva normalna, bi pa mogoče razmislila o tej opciji.

Jaz tudi ne. No, našemu sta ponudila vino šele pri enajstih mesecih. V smislu - naj malo proba, pa za zobke je dobrouser posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

20.06.2006, 00:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vendar je problem v tem, da mnoge mamice imajo "normalne" starše, samo, da one tako komplicirajo, da na koncu čudni izpadejo.
Kaj hočemo, vsak po svoje, čisto prav tako ali tako ni nikoliuser posted image

To se pa strinjam.user posted image

clock-img

20.06.2006, 20:52

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Starši "normalni" ali ne, jaz svojega pikca ne bi dala nikamor za tako dolgo. Za kakšno popoldne že, za več pa ne.
Res pa je, da moj tamali ni težaven in se mi ni treba nič "spočit" od njega. Tako ga dam v varstvo samo včasih za kratek čas (ko je nujno), drugače pa midva skupaj uživava...
Kljub temu da je zdaj še mlajši, ga tudi kasneje ne mislim pri nikomur puščat za tako dolgo. Ne vem zakaj, če pa imam sama čas...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.06.2006, 11:22

clock-img

coco

pencil-img

112

Jaz ga tudi ne bi dala, saj težko verjamem, da otroka dovolj poznata in obratno, če se vidijo le 3x na mesec. Kako bi onadva skrbela za otročka pa je čisto odvisno od njunih izkušenj. Če že od lastnih otrok nista ´servisirala´ in čuvala majhnih otročkov, potem sploh ne bi pustila svojega user posted image  z njima za toliko časa......
Mene bi pobralo od skrbi!
lp

clock-img

22.06.2006, 15:25

clock-img

tea01

pencil-img

267

jaz mislim, da problem predvsem v tem, da sta to tašča in tast in ne naše mame in očetje, katerim z veseljem zaupamo naše otročke. Pa naj bodo še ne vem kako čudni, so le naše mame in očetje. Tašča ima pa že tako ali tako čuden prizvok!

clock-img

23.06.2006, 19:32

clock-img

Anonimen

Ma jaz jim ga NIKOLI NE BI DALA. NI ŠANSuser posted image

Dojenček je premajhen, si zamislim mojega Alexa kako bi tulil, če me ne bi videl en dan, pa je star 18 mesecev. Ti povem, pred 10 dnevi sem rodila in me ni videl 4 dni.

Ko sem se vrnila je bil ful čuden, kar od mene je šel, prej je skoz govoril mama, mama, zdaj ga nisem več tega slišala reči. Verjamem da je ljubosumen ker je dobil sestrico, je pa najbrž tudi jezen, ker njegove mamice ni bilo ob njem in se zdaj FUL trudim, da spet vzpostaviva odnos pred porodom, pa kar ne gre.

Skratka, NE DAJ GA, je še PREMAJČKEN!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem