writing-img

RE: Krema proti strijam

clock-img

23.08.2006, 11:18

clock-img

ajči

pencil-img

130

mtina hvala ti...user posted image
pa bomo probali čeprav se meni tudi ni rav za mazati vendar bo zima in bo več časa...

clock-img

24.08.2006, 13:55

clock-img

Ivek

pencil-img

46

Pozdravljene user posted image !

Ma kakšne kreme in kakšno škodovanje plodu!!! To so tako majhne količine, da je dosti bolj škodljiva sekirancija, ali hrana z dosti Na-glutaminata in podobnih sruser posted image anj iz vsega kar v sebe spravimo!!!

OLJE, OLJE IN ŠE ENKRAT OLJE! NA MOKRO KOŽO!!!

Lahko je olivno, orehovo, mandljevo, kalčkovo, aloe vera....tisočkrat koža več vsrka in globinsko se nahrani. Vse kreme niso niti pol toliko učinkovite!!
Pri meni je odlično ratalo prvič. Bomo pa še v drugi nosečnosti probali.
Dejstvo pa je, da lahko delaš karkoli, pa bodo strije vseeno tukaj! Pač odvisno od hormonov, genetske zasnove..

LP vsem!!  user posted image

Sve prave su ljubavi tužne...

clock-img

24.08.2006, 14:00

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz se z oljem namažem izključno zvečer, preden grem spat. Čez dan me moti, sploh da moram na mastno kožo obleči cunje ... Tako da se zjutraj namažem s kremo (jih menjam, zdaj imam Babylove), zvečer pa z oljem - mandljevo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

24.08.2006, 14:48

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Če nimaš prožne kože boš dobila strije tudi če se nevem kolikokrat na dan namažeš. kot sem jih jaz user posted image
Nekaj vseeno pomaga. Po mojem je pa brezveze nevem kakšne kreme priti strijam kupovat, ker je važno samo to da je krema dovolj mastna. Zato je dovolj dobro mandljevo olje, ali kakšna zelo mastna krema lahko tudi otroška.
Pa lepo pazite nase in na svoje user posted image  

Lp Beti

clock-img

24.08.2006, 16:05

clock-img

Anonimen

Če nimaš prožne kože boš dobila strije tudi če se nevem kolikokrat na dan namažeš. kot sem jih jaz
Nekaj vseeno pomaga. Po mojem je pa brezveze nevem kakšne kreme priti strijam kupovat, ker je važno samo to da je krema dovolj mastna. Zato je dovolj dobro mandljevo olje, ali kakšna zelo mastna krema lahko tudi otroška.
Pa lepo pazite nase in na svoje

IZVIRNO SPOROČILO: Beti S

Če nimaš prožne kože boš dobila strije tudi če se nevem kolikokrat na dan namažeš. kot sem jih jaz user posted image
Nekaj vseeno pomaga. Po mojem je pa brezveze nevem kakšne kreme priti strijam kupovat, ker je važno samo to da je krema dovolj mastna. Zato je dovolj dobro mandljevo olje, ali kakšna zelo mastna krema lahko tudi otroška.
Pa lepo pazite nase in na svoje user posted image  

Sem se mazalo ko obsedena - do konca 8. meseca sem imela tako lep trebuh, potem pa mi je v dobrem tednu totalno popokal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem