writing-img

RE: Vase mnenje...

clock-img

28.06.2006, 10:20

clock-img

enaena

pencil-img

196

Pri meni je bila situacija zelo podobna prvi dan testiranja bhcg 12, 87 (na treh testih rahle črtice) - ob ponovitvi čez 6 dni pa že 258,3 ... (močna druga črtica na testu)  
Bravo !!! user posted image user posted image user posted image  Srečno nosečnost!

enaena

clock-img

28.06.2006, 16:56

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Grizo, ti si pravi Neverni Tomaž. Meni je CB pred nekaj dnevi pokazal prav tako črtico. Še sedaj ne morem verjeti, da sem po ss v marcu tako hitro user posted image

clock-img

29.06.2006, 08:46

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Vceraj sem bila pri g in je potrdila, da sem noseca. user posted image  
Samo se na UZ ni nic videlo ker sem sele v 2 tednu. Mi je pa odkrila 2 vodni cisti, ki sta nastali od tega januarja! user posted image  user posted image user posted image  ko sem imela laparoskopijo endometrioze (krvne ciste) na d jajcniku.

Sem narocena cez 14 dni. Do takrat pa raje ne bom nikomur povedala, da sem noseca, da se ne bi prehitro veselili. Moz pa seveda ze ve.
Ti, Pika, si ze bila pri G?
In CESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.06.2006, 11:25

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Grizo user posted image user posted image user posted image  čestitke! Vidiš, pa imaš dokaze! user posted image  Počakaj še 9 mesecev pa boš imela še pravi dokaz. user posted image

clock-img

29.06.2006, 12:11

clock-img

Grizo

pencil-img

263

user posted image user posted image user posted image
Hvala za spodbudo BarbaraE user posted image !

clock-img

29.06.2006, 12:23

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

GRIZO, bodi srečka nosečka user posted image user posted image user posted image
Vse lepo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem