writing-img

RE: Ali ovčka poleti hladi?

clock-img

27.06.2006, 22:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

a nisi to včeraj fotkala?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja,točno. Sej je blo res včerej. Sam sm zaj..... ker sem ji še zimsko vrečo pozabla namontirat pa ta debelo kapo gor dat user posted image user posted image

neodgovornost pa taka user posted image  bo treba socialno poklicat user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2006, 22:13

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

brez heca babnce-ljetom hladi,zimom grije...stara čobanska teorija!user posted image ..in baje da čist drži...
sej uni od woolmarka al kaj so že tudi prodajajo ovčje kože in odeje za poleti!

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

27.06.2006, 22:17

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Mene pa zanima če je kera na seb to sprobala, k pač dojenček ne more povedat če mu je fino na ovčki ležat... pač me zanima kako se je pr 35° usest na ovčko sam v bodyu in tam ostat 1 uro prvezan nanjo, da razen da mahaš z rokami in nogami ne delaš nič drugega????

Kaj vem men je res to isto k volnen pulover nase dat pri 35, še pri 5 mi je vroče v njem.

clock-img

27.06.2006, 22:21

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

zdaj sem 5 minut zunaj zdržala v pelc mantlu user posted image  mogoče pa mi je bilo zato user posted image  vroče, ker ni ovčka user posted image  

ne vem no, mene niste prepričale user posted image

clock-img

27.06.2006, 22:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čaki, a to si se žrtvovala za potrebe moje teme? Ja hvaaaalaauser posted image user posted image !

clock-img

27.06.2006, 22:25

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Mene tud ne, k vse kar je baje da... hm hm je tle neki čudnga vmes...

Sicer bi pa jaz dostkrat dala kakšno mamico na položaj otročka... k je rečmo pr 25 oblečen v dolge rokavčke (ne kaj lahkega zarad sonca), pa hlače pa termo štunfe pa pokrit z dekco pa itak ornk kapo na glavi.... ona pa zraven napol naga špancira.....

clock-img

27.06.2006, 22:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Čaki, a to si se žrtvovala za potrebe moje teme? Ja hvaaaalaauser posted image user posted image !

sem morala vtis popravit, ker sem ti temo spacala user posted image  

mogoče pa anitaz leži zunaj na ovčki user posted image

clock-img

27.06.2006, 22:32

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

sprobano na avtosedežu,ko je imel moj foter ovco gor,kao zaradi križa,ki ga je bolel.Na tistih masažnih kroglicah sem zašvicala ko user posted image ,pol mi je pa rekel,da naj njegovo ovco sprobam.Res nisem bila mokra,ovca pod mano pa tudi ne-koža seveda,od ovceuser posted image

clock-img

27.06.2006, 22:34

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Sem imela prakso v tovarni (trgovini) s predelavo ovčje volne in prodajo le teh izdelkov. Teorija pravi, da pozimi greje, poleti hladi. In mislim, da tudi v praksi to drži. Prakso sem imela poleti in ne boste verjeli, koliko ljudi je kupovalo volnene izdelke (odeje, nadjogije, vzglavnike, ...) in to poleti.
Sama sem uporabljala vzglavnik in nisem videla razlike pri potenju. Moj ata pa že nekaj let dan preživi praktično na tej ovčkini koži. Ima jo namreč v osebnem avtu in tovornjaku (to brez klime). Če bi ga grela poleti, je ziher ne bi imel pod ritjo user posted image .
Moji user posted image sem dala ovčko nad jogi navrh pa rjuho. Mene osebno motijo dlake in kosmato, zato jo raje pregrnem z rjuho. Na vozičku pa je nimam, rvno iz tega razloga, ker je kosmata.

clock-img

27.06.2006, 22:40

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

tole sem našla o merino volni na netu:

Občutite mehkobo in toploto ter se razvajajte v objemu čiste ovčje volne.

Uporabljate jo lahko v vseh letnih časih. Poleti zniža telesno temperaturo in odpravlja vlago, pozimi pa zadrži vašo telesno temperaturo in vam omogoča miren in globok spanec.

clock-img

27.06.2006, 22:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

No, vsak dan izvem kaj novegauser posted image .

clock-img

28.06.2006, 07:36

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Aja,pa še to babn"ce-v avtosedežu jo ima tudi user posted image   Čiiist neodgovorna mami sm user posted image

clock-img

28.06.2006, 08:13

clock-img

simone

pencil-img

148

pozimi greje, poleti hladi. Tisto poletje, ko se je rodil naš otročiček smo mu kupli blazino, polnjeno z ovčjo kožo in se tud več ni potil. Preverjeno.

clock-img

28.06.2006, 08:22

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ja jo imam za pozimi...... Ker da bi jo sedaj poleti dala, bi se mi še krave smejale......   Sam sem pa tudi jaz slišala, da pozimi greje poleti hladi, sam ne bi jaz to prakticirala na Danaji.......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

28.06.2006, 11:33

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ja pravijo že tako.Nama je tut prodajalc rekel tako. A ma Tiina rit je bla čist mokra, jo ni nč hladil. Sva jo dala vn z vozka. Jo je imela le za prehodno obdobje.

clock-img

28.06.2006, 11:35

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Hladi ali ne, jaz vsekakor nebi mogla prenesti misli, da moj otrok sedi na crkjeni zivali, kar taksna ovcka dejansko je.. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

28.06.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

A na stopalih pa ima lahko crknjeno žival? user posted image

clock-img

28.06.2006, 12:59

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Zdej poleti sem že velikox videla v avtomobilih sploh kjer so usnjeni sedeži, da imajo na njih ovčjo kožo, torej je že nekaj na tem. Si pa niti predstavljam ne, da bi mojo user posted image  dala sedet pri 35 st na ovčjo kožo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Jana pa menda res nisi zunaj stala v pelc mantlu, user posted image user posted image upam, da te kdo ni vido in boš kmalu moja sosedauser posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

28.06.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

No si jo bom pa jaz zdaj dala pod rit na balkonu, da vidimo. Kako dolgo naj sedim gor? A dokler mi rit ne začne švicat? Grem.

clock-img

28.06.2006, 13:20

clock-img

simone

pencil-img

148

niso samo ovčje kože, imaš blazine in podobne reči, v notranjosti je ovčka, čez pa bombaž

clock-img

28.06.2006, 13:24

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

No si jo bom pa jaz zdaj dala pod rit na balkonu, da vidimo. Kako dolgo naj sedim gor? A dokler mi rit ne začne švicat? Grem.

Urška glej, da ne boš 2 dni zdej čakala na prešvicano rito user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

28.06.2006, 13:35

clock-img

Anonimen

Seven eno vprašanje, a ti ko si vegetarijanec a mleko piješ, pa jajca ješ? Samo zanima me. In zakaj ne, če ne?

< Sporočilo je popravil URSKA -- 28.6.2006 13:36:17 >

clock-img

28.06.2006, 21:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

No in? A je kej učinka?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.06.2006, 21:07

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Očitno ji je tako všeč, da še ni prišla iz terase user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

28.06.2006, 21:09

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Urska. Da, vendar zelo malo, zato ker se mi zivali pac smilijo.

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem