Vaihativa, čestitke za hčerkico Zojo!
Urskas, čestitke za hčerkico Vito!
Kot vidite me G še nikamor ni poslal in vam bom še mal težila.

CTG ok, popadkov še ni, maternica se pripravlja, glavica vstavljena. Sem mu povedala za tisto kepo sluzi in se je samo nasmejal ter rekel, da ponedeljka ne bom dočakala doma.

Upam da ta njegova izjava bolj drži, kot pa tista da bom rodila dva tedna pred rokom. Komaj čakam da stisnem svojega polžka k sebi.

Moram pa priznati, da mi srček bije malo hitreje, sedaj ko vem da se dogaja!
Po pregledu sem pa seveda morala izkoristit še tak lep dan in sem šla najprej kofetkat, potem pa še malo denarnico praznit. Spet nekaj za bebico, teniske za Tajo in anorak zame. Jaz sem hujša od katastrofe!!!
Pikca, upam da je bila voda ok. Pa uživaj pri frizerju. Men je to taaako cartanje.
Amy26, mmmmm kakšne gušte si mi sedaj s tem sendvičen naredila... najbolje da grem do hladilnika.
Pocka, a ti mene čakaš da se na hrib odpravim?
Sedaj pa ne vem kaj naj grem delat. Oprano vse, zlikano vse, pospravljeno vse. Sem grozna glede gospodinjskih opravil zadnje čase. Non-stop mora biti vse tipi topi, kot da kdo drug ne bo ničl znal narediti ko bom v P. Cunje perem samo da se za slabo polovico stroja nabere, vsako uro potem hodim gledat č sušilnico če je že suho, sesam pa tudi skoraj vsak dan. Ni panike, da bom po porodu tako zagreta. Res najbolje da grem jest sedaj, bom saj v kuhinji potem imela kaj pospravit.

Mi pa danes spet niti kosila ni treba pripravljat, ker se je ponudila tašča.
U, nadaljujem kasneje. Je prišla sodelavka na kavico.