Jaz pa sem zdej naklofala enih nasvetov pa vse sorte, pa sem pozabla shranit, pa je zbrisalo
.
No na kratko: zamudnice, želim vam, da bi čimprej prišel vaš čas in bi bilo tako čimmanj nestrpnega čakanja.
Jaz sem bila včeraj spet cel dan v moovingu, zjutraj sem se (na srečo) celo spomnila, da moram it pisat izpit za gasilca. Sem tekla (no, se odkotalila) do gasilskega in upala, da bom kaj znala, ker nisem nič ponovila. No, pa je kar šlo, se mi zdi, da bo. Pol sem pa motovilec brala, pa kosilo kuhala, pa ob morje smo šli (mami se je sončila, moja dva moška pa sta se igrala v peskovniku). So nas redki sprehajalci prav čudno gledali, kaj počnemo tam v tej burji. Ampak tamali tako uživa zunaj, da gremo kar vsak dan - ne glede na vreme. Ker postane pa prav siten, če je cel dan doma. No, vsi moški iz hiše so šli danes oljke sadit, midva s tamalim sva se pa ravno vrnila s sprehoda (ampak gor v klanec pa komaj še priguram voziček), zdej je malo zaspal (na mojo srečo). Potem pa bomo imeli piknik (no ja, jaz bolj reven, zaradi moje diete
). Še malo, Milka v torbi za porodnišnico me že nestrpno čaka.
duda
- prvič je nisem imela s sabo, pa baje da v Izoli težijo, če jo imaš. Ampak mam zdej spakirano, kajti moj taprvi je bil tak sesalec, da je bil kar 24/24 priklopljen - krvavihbradavic se pa pol nisem znebila pol leta! Samo naj mi poskusi katera sestra kaj rečt. V glavnem, nisem pristaš dud in bi rajši, da je otrok nima, ampak pri nas ni šlo/ne gre brez. Imamo jo pa od vedno samo za spanje, čez dan pa je nima po ustih.