Anja, pa si nam pobegnila cestitke za sinkota
karina, no lepo,da ste doma in da se imate lepo
vms - pol kar dogaja a.. bos ena redkih srecnic, k bos rodila na pdp
skacica, moj tud sanja, kako bo on na ocetovskem revez sploh ne ve, da bo garal mal se hecam, ker vem, da bo z veseljem skrbel za svoje tri punce
dskubin, dobro opravi pri G pa javi, kaj dogaja
no tetka je govorila z mojo G in ji je rekla,da mi je ponudila,da sprozijo danes, v kolikor bi zelela,da je ona zraven. Ja saj bi zelela to,ampak raje bi naraven zacetek.
Cep - jaz sem tud upala, da bom tocno vedela, kdaj se bo zacelo,zdaj pa zaradi krvavitve nisem ziher, ampak nekako je bila zdaj ze dvakrat taka izrazita sluz, 2-3cm in ni krvni strdek .. no bomo videli, ce je to to,potem verjetno petkove kontrole ne bom docakala.. al pa
No sem si pa privoscila novo rozico za na mizo, sem kar narciso vzela v takem orto rumenem loncku, da malo pozivi. Sicer hitro crknjejo, ampak ni panike, bom imela razlog, da zamenjam
Dajadada, upam, da se kmalu nekaj premakne.. Jaz bomsla danes spet na sprehod v tivoli,mordaaa pa kaj pripomore.
a ima se kaksna ful slabo prebavo -jaz sem sla gor 2kg v 1 tednu, pa mislim, da je to posledica nespraznjenega crevesja ,ker enostavno na wc imitiram zajcka, no morda vcasih kaksno kozico