Jutro,
kako ste kaj.. pri nas nic novega, razen mojega dezurstva ponoci, ampak sem lezala v pojstli in stela ovce. V bistvu sem zacela razmisljat, kok sem zabluzila, da nisem porabila teh zadnjih tednov za kaj produktivnega na faxu in pol sem bila cist obsedena s to mislijo in ni bilo spanja. No ja, je ratal cez kaksno uro..
A ste opazile kako se sliši, Ninino vdihavanje sape čez nos
Ja no, vms, mene je tok ziritiral, da sem nehala gledat.. PA se vedno punca misli, da je na SŽ, ker za vodenje sova bi se meni zdela primerna knjizna slovenscina, ne pa da je Pozrla vse I-je pri glagolih... Pa mi je drugace cist fejst, zanimiva punca. Ampak tole dihanje pa je bilo
CV105- torej, si ze usla?
Danes imajo
pdp: brinaa, leya, miri, taya85, snorklja in nasa cvekica skacica - torej, se kaj dogaja?
Nekako sem se odlocila, da ce do srede ne bo nic, da ze jutri omenim G, da ce bi pol kar sprozili... 21.3. - lani sva imela na ta dan NS, kjer so nama povedali, da bo treba prekinit nosecnost, zakaj pa ne bi letos dobila tisto, kar sva lani zgubila

Bomo videli, kaj bo jutri na CTG pokazalo
Draja, upam, da si normalno spala po tej nesreci, mene take zadeve zmeraj iz tira vrzejo.
gremo na zajtrk