Hvala punce za skrb. V glavnem na koncu nismo šli v P, ker je mala cel dan živahna v trebuščku in ker sem govorila z babcami v šoli za starše in z eno ginekologinjo, ki je tudi porodničarka v LJ P - vse so mi zagotovile, da to ni nič neobičajnega za konec nosečnosti in da je sigurno vse OK. So mi tudi rekle, da dokler so gibi otroka prisotni in je CTG reaktiven (kar pri meni je) in popkovina OK pretočna, mi nimajo kaj v P pomagati. Nekako so mi odsvetovale obisk v P in mi svetovale, da grem lepo jutri na pregled k nadomestni g. pa da vidimo kaj bo. Sem se pustila prepričati strokovnjakom in ostala doma, zdaj pa samo upam, da me ponoči spet kakšna panika ne prime.
Sem bila pa prav presenečena, ko sem jim omenila, da bi rada rodila v Postojni,pa da s zdaj ne upam reskirati in so mi, sploh ta g., svetovale, da naj potem absolutno grem v Postojno, da so tam zelo prijazni in da znajo tudi za otročke zelo lepo poskrbeti. Da naj me ne skrbi, da bi s tem otroka kaj ogrožala. V bistvu mi je sama rekla, da je LJ P tovarna
.
LeINA, Pikca, Anna2007 držite se in tiste, ki ste neučakane, čim prej po vaše piškotke v P, Pikca ti pa se le še malo pozdravi prej. A si že šla do splošne zdravnice ali je še nisi našla?
Kje pa je Soncek78 - malo sumljivo mi je, ker se nič ne oglasi.
No,če me slučajno jutri po pregledu napotijo v P, bom raje zdaj še enkrat osvežila sezname mamic in čakajočih. Moram podatke o Gio popravit.
lepo se imejte in naspite se, če ne greste v Rim.