writing-img

RE: Končno nosečka

clock-img

13.07.2006, 16:19

clock-img

mateja80

pencil-img

106

Pozdrav vsem!! Jjasna hvala za "nasvet". Bova še vidla, ker je problem s službo - določen čas.
Miška38 - tud jst delam v šolstvu pa mi je kr luštno zaenkrat. Je pa res, da se počitnice vseeno takooo priležejo!! Mogoče tud jst zato malo bolj razmišljam o naraščaju. Sploh pa odkar tale forum prebiram - navdušena nad vami vsemi. Če se ne bova odločila, da že letos narediva user posted image , pa mogoče naslednje leto.
Lepo user posted image  vsem user posted image , ostalim, ki si pa to želita pa "čimprej naj se prime"!

clock-img

13.07.2006, 17:11

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2006, 19:02

clock-img

Anonimen

miška38 in Coccinella sta me vprašali kako sem se počutila pred testom. Joškice so me bolele kot ponavadi, le da so me začele boleti prej in so malo "zrasle" niso pa bile tako nabito polne kot ponavadi. Drugače pa sem večkrat imela tisti občutek, ko me v sp. delu trebuha stisne in boli v križu kot pol urce predno sem jo vedno dobila... in ker so se ti znaki prihoda pojavljali in pojavljali, prišla pa ni, sem naredila test in je pokazal dve jasni črtici.

Lp, jjasna

clock-img

14.07.2006, 00:53

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.07.2006, 08:13

clock-img

miška38

pencil-img

31

Hvala vsem za odgovore in lep dan!

clock-img

14.07.2006, 12:51

clock-img

Mili11

pencil-img

18

user posted image user posted image
čestitam
uživaj,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem