writing-img

maščobica

clock-img

20.05.2007, 20:47

clock-img

kroky

pencil-img

65

Živjo dekleta, verjetno se tudi ve srčujete s podobnim problemom kot jaz - namreč maščobica in celulit. Me pa zanima, ali v nosečnosti kaj odsvetujejo kreme proti celulitu . ali vishy in druge?? Men se sicer zdi, da ne bi sml bit problem, ampak vseeno vas raje vprašam zarad kakih sestavin kreme k se temeljito vpijajo:-)

Mogoče malo butasto vprašanjeuser posted image

hvala,

kroky

clock-img

20.05.2007, 21:14

clock-img

karin.

pencil-img

103

nobena krema ne škoduje otroku.

clock-img

20.05.2007, 21:15

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

Jaz sem na netu zasledila da naj se Vichy ne bi uporabljaj v času nosečnosti, saj naj bi bil preveč agresiven.
Seveda pa nimam neke znanstvene razlage tako da iskreno rečeno ne vem. Sem pa mal googlala in našla nek forum kjer se odsvetuje. Jaz ga pač ne uporabljam..

user posted image  LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

clock-img

20.05.2007, 22:06

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

ŽAL NE!user posted image

clock-img

20.05.2007, 23:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.05.2007, 23:42

clock-img

kroky

pencil-img

65

Ne ne, ne me narobe raazumt, se ne sikiram - vem, da paše zraven, sam vprašam ravn zaradi tega, ker če lahko kaj naredim za bolj napeto kožo, potem bi to z vesljem, če pa ne pa pač ne - imamo telovadbo ane:-) Kondicijo pa moramo nabiratuser posted image

clock-img

21.05.2007, 10:20

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

moram vam povedati, da ko sem hkrati kupovala Tifol in Vichyev Lipometric so mi v Lekarni rekli, da ga ne priporočajo nosečnicam in da je gor opozorilo. Tako mi ga niso prodali. user posted image  Verjetno si bom kupila kaj naravnega, npr. L'Occitane in malo masirala, glavna je masaža in gibanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem