cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

maškarce

clock-img

05.02.2005, 08:28

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Drage mamice in atki(če ste pri volji)!

Kaj boste nadele vašim angelčkom za pustno vzdušje? In ali se bodo spoloh pustili našemiti.

Imam izkušnje od lani ko se moja princeska leto in pol ni pustila nič. No, se mami saj ni sekirala. A sem slišala da tam pri 3 eh letih pa že začnejo bolj tud vsakdan imeti več načičkanih stvari na sebi- posebej punčke? Kaj pa vaši?

clock-img

05.02.2005, 08:43

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Naša bo čebelica. Ampak nič komliciranega. Bo normalno oblečena, preko pa pride eno ogrinjalo, in kapuca s tipalkami. Mazala pa je ne bom nič.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

05.02.2005, 09:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

naš bo medvedek. Ima en zimski plišast pajacek in gor bom samo uhice našila in repek. namazat pa se verjetno ne bo pustil:)-

clock-img

05.02.2005, 10:47

clock-img

saba01

pencil-img

467

oj
Naša tamala Staša bi čebelica.
Špela pa klovn in vsaj upam , da mi ju bo uspelo vsaj malo namazati.
Pa saj pri Špeli vedno rata sam , kaj ko je čez deset minut cela razpacana:)-:)-:)-:)-

LP,
Sabina:sloncek:

clock-img

05.02.2005, 11:44

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Lanej je kuhar- vročine:((:((

upam, da bo vsaj v ponedeljek že vredu.

clock-img

05.02.2005, 12:25

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Naša Hana je še mala (8 mesecev), tako, da bo maškarada za starejše člane družine in v veselje babicam in dedkom.
Oblekli jo bomo v :miska:, mama bo :muca:, oči pa gusar in bomo šli presenetit babice in dedke. To že danes, na sprevode bomo pa počakali, da naša :miska: še malo zraste.

L.p.

Tea oz.:muca:

clock-img

05.02.2005, 15:07

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David bo čebelica. Verjetno podoben kostumček, kot ga bo imela Teja od MojceH(tudi samo pregrinjalce s kapico in tipalkami). Jaz pa marjetica.

clock-img

05.02.2005, 17:44

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Mi mamo slikice v albumu naše maškarce :)

clock-img

05.02.2005, 17:45

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Nas skrat bo sloncek. Imel bo na glavi kapico z rilckom in uhlji - velikimi uhlji. Cez pa kombinezoncek z repkom. Spadaj bo pa normalno oblecen, namazat pa ga ne nameravam.

Mami v ponedeljek ne bo nic za pusta, ker ima izpit na faksu in ne smem bit nasemljena. Tako da v ponedeljek smo v MBju, v torek pa bomo verjetno sli se malo v center Lj. Kaj se bom pa takrat nasemila pa se ne vem. Verjetno pa bova tut z atijem oba kaj.

Ok, lepo se nasemite, jaz se moram it ucit.
:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

05.02.2005, 18:08

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Nasa je ze cel dan tak fin pajac....

clock-img

05.02.2005, 18:14

clock-img

india

pencil-img

5342

Mark bo snežinka, sem že lani naredila za Pio bele hlačke, kapico in puloverček in flisa, gor pa bunkice iz vate, Pia slonečk ( pri nobenem ni mazanja), Jan telebajsek...spet nič mazanja, ta velike pa čarovnica, klovn in zmešnjava.:miska::miska::miska:

clock-img

05.02.2005, 18:51

clock-img

lin

pencil-img

2504

Lin je feferonček in jaz sem feferon,in smo ble skori cel dan našemljene(7 mes.)pa se ni nič bunla!

clock-img

06.02.2005, 10:10

clock-img

Anonimen

Jst sm tud naredila majhen albumček iz včerajšnjega rajanja v bližini Ptuja :)

Je bil pa zajček:bravo:

clock-img

06.02.2005, 12:23

clock-img

kimi

pencil-img

3836

No moj je stra 9 mesecev tako da to leto ne bova nič..mogoče naslednje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem