writing-img

maca

clock-img

13.07.2011, 10:51

clock-img

Anonimen

Zanima me kakšne imate izkušnje z maco? Ali jo lahko začnem uporabljati po neuspelem postopku, ko  čakam na naslednjega? Ali je mogoče kakšni pomagala do boljših rezultatov (več foliklov, bolj kvalitetne celice)? Ko začnem naslednji postopek, kdaj jo neham uporabljati? Katera je boljša (bio-planet, natura trg.)? hvala za kak nasvet

clock-img

13.07.2011, 11:09

clock-img

Anonimen

Priporočam jo obema.user posted image Meni se toliko pri foliklih ni poznalo, mož pa si je ojačal svojo vojsko user posted image user posted image user posted image in to konkretno user posted image tako da smo dočakali user posted image user posted image

Sva pa pila prah, bio. Veš, da to ni ravno kak koktelj, ali šejk user posted image , sam za user posted image naredimo vse user posted image

clock-img

13.07.2011, 11:46

clock-img

marjetacveta

pencil-img

41

Kako je med postopoki ne vem, ampak jaz sm kupila maco v obliki tablet (iz Ekološke trgovine) in pijeva oba 3 tablete na dan, ker imava oba probleme - jaz PCO on pa slab spermiogram. Se pa tako pripravljam na prvi postopek ki bo v jeseni, zraven pa kombiniram še mešanico čaja iz plahtice in rmana, ar tudi pijem vsak dan + montignacov način prehranjevanja. Sporočim v jeseni, če je bil rezultat kaj boljši user posted image .

clock-img

22.07.2011, 16:26

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

Kje se kupijo tablete?

clock-img

22.07.2011, 22:02

clock-img

marjetacveta

pencil-img

41

Jaz sem jih kupila preko interneta v Ekološki trgovini, katere sedež je v Škofji Loki...vtipkaj ekološka trgovina v googel pa boš takoj našla :) tablete sm hitro dobila- v roku 5 dni nekako. Srečno!

clock-img

23.07.2011, 17:21

clock-img

RedSonja

pencil-img

209

Super hvala. Morda bodo šle pa tablete lažje po grlu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem