writing-img

madež od breskve

clock-img

15.07.2009, 22:48

clock-img

mebesa

pencil-img

41

pozdravljeni!

zanima me, kako in s čim naj operem oblekico, umazano od breskve. oblekica je bombažna in res lepauser posted image , zato mi jo je škoda vrečiuser posted image . še sveže madeže sem takoj namočila v vodi z dodatkom čistila za sadne madeže od dr. Bekman in pustila čez noč. vmes sem večkrat drgnila, danes pa dala prat na 40 in v stroj sem dala tudi dozo veniša. vsa otroška oblačila so bila lepo čista, le madeži na oblekici so ostali (le malo so zbledeli). povejte mi, tisti ki ste se s podobno težavo uspešno spopadli, kako naj to očistimuser posted image user posted image .

lepa hvala vsem za pomoč in veliko sreče in veselja pri gospodinjskih opravilihuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

16.07.2009, 10:26

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Nič ne namakam,samo zeleni oxy pošpricam in perem na 40,pa tudi zasušene madeže.Mi zelo uspevauser posted image

clock-img

16.07.2009, 11:18

clock-img

manetka

pencil-img

322

Če z ničemer ne spravim stran jaz probam z varikino, razredčim jo z vodo kot piše na embalaži malo namočim potem pa še enkrat na pranje v stroj, sploh če je obleka bela in bombažna bo šlo lepo. Če je pa barvasta bo pa vzelo tudi nekoliko barve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem