writing-img

madež od kulija na usnjeni sedežni?

clock-img

13.03.2007, 08:05

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Morda katera ve kako bi odstranila madež od kulija na  usnjeni sedežni kremne barveuser posted image ...

"Moja" naslednja usnjena sedežna bo definitivno temno modra oz. barve modrega kulija..

lp,
S.

clock-img

13.03.2007, 08:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

poskusi z alkoholom

clock-img

13.03.2007, 09:26

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Žal je kuli ena redkih stvari, ki ne gre dol z usnejene sedežne. Vsaj tako je rekel izdelovalec sedežnih, kjer so jo naročili moji starši.

Če pa boš odkrila stvar, ki ga odstrani, sporoči!

clock-img

13.03.2007, 11:31

clock-img

atinav

pencil-img

331

Mi smo pred kratkim kupili v Marosu en tak komplet z čistili za usnje(Leather Master) in notri je pač prav eno posebno čistilo za kulije in je res ok. Samo cene je mal visoka in sicer okoli 35 EUR.

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

13.03.2007, 16:58

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Joj, prejoj!user posted image

Saj se mi je kar zdelo, da bodo s to zadevo težave....

Bom poskusila najprej z alkoholom, tko k svetuje Lunca..

clock-img

13.03.2007, 17:01

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Moja" naslednja usnjena sedežna bo definitivno temno modra oz. barve modrega kulija..

Hvala za nasvet. Mi smo v fazi kupovanja sedežne in ful mi je všeč bež, samo se bova ravno zaradi takih stvari odločila za kaj temnejšega. Veliko sreče pri odstranitvi čačke!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

19.03.2007, 11:51

clock-img

zungi

pencil-img

290

Tudi mi imamo doma usnjeno sedežno garnituro, krem barve, za uspešno odstranjevanje različnih madežev pa sva v Rutar centru kupila komplet za čiščenje LEATHER MASTER (vsebuje več stvari od emulzij za odstranjevanje različnih madežev in pa tudi premaz za zaščito usnja).
Zaenkrat sem z njim zadovoljna, je pa res, da od kulija madeža na sedežni še nisem imela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem