writing-img

madež trave

clock-img

19.05.2006, 15:06

clock-img

karmy

pencil-img

2530

kako naj ga odstranim iz jeans hlač? dons k sm tistga krokarja hranla sem dobila štemplje trave na kolenih user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.05.2006, 15:07

clock-img

Anonimen

A ni krokar ptič? Ki naj bi bil u luftu? user posted image
A je bila potem trava v luftu al je krokar dol padu? user posted image

clock-img

19.05.2006, 15:11

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ti pa zgleda nisi dovolj na čvekanje v tri dni an? user posted image user posted image user posted image user posted image malo poglej kakšno reševalno akcijo sem mela dons zjutraj user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.05.2006, 15:12

clock-img

Anonimen

Na RR sem samo še po obrokih. Ne sledim več. Namenoma. user posted image

clock-img

19.05.2006, 15:13

clock-img

Anonimen

V Müllerju imajo odstranjevalce za različne stvari. Tudi za travo. V enih majhnih flaškah so pakirani.

clock-img

19.05.2006, 20:23

clock-img

Anonimen

persil gel odstrani madeže od trave. brez dodatnih ... ne vem kaj.

clock-img

19.05.2006, 20:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj sin hodi dnevno iz šole (že prej iz vrtca) z velikimi zelenimi madeži na kolenih. Kjer je madež, zmočim z vodo in nanj zlijem modri tekoči Rex (temno moder, ne svetlo). Navadno to naredim zvečer in pustim čez noč, zjutraj pa dam prat, (ne uniči barve tkanine) a odstrani tudi, če dam gor tik pred pranjem. Perem pa potem z istim praškom.

Kolegica pa našprica gor rumeni Meglio - a le tik pred pranjem, sicer 'odstrani' barvo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem