writing-img

madeži

clock-img

12.11.2004, 15:00

clock-img

tajara

pencil-img

75

Mene pa zanima ščim spravite madeže od sadja in zelenjave iz oblečilc.:((

clock-img

12.11.2004, 15:38

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

hello,
tudi midve imama veliko oblačil čisto popackanih ampak tako je, če namočiš v mlačno vodo takoj ko se umaže, še spraviš ven, potem pa malo težje!!!
:zmeden::zmeden::zmeden:

Jaz sem že probala veliko teh izdelkov ampak nič kaj ne pomaga ne Vanish ne nič od teh stvari, ki jih tako reklamirajo!!:grrr::grrr:

Meni je tašča prinesla en sprej, veliko madežev sem spravila ven, ampak čisto vseh pa ne!!!
Temu spaju se reče Pre wash spray je pa od Amway!!!
400ml stane tam okoli 2000 sit, ni tako poceni!!!

Pri nas tudi slinčki niso kaj učinkoviti!!!
:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

12.11.2004, 16:16

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
tudi jaz prisegam na Pre Wash od Amwaya.

lp

clock-img

12.11.2004, 16:26

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz mam vanish oxi action max da ne govorim da vsi fleki ne grejo dol:grrr: pa tako reklamo delajo. Očitno morš najprej mal praškaz vodo zmešat pa pustit nekaj časa na fleku potem pa še s praškom zmešat

clock-img

12.11.2004, 17:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tudi mi prisegamo na Amway: imamo po moje vse njihove izdelke, sploh pa je super ta sprejček in njihov pralni prašek...pa kozmetika seveda:)

clock-img

12.11.2004, 21:06

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi imamo pa BioShout, neko encimsko zadevo, s katero namažeš madež 2-3 minute, preden vržeš perilo v stroj. Sicer še nimamo sadnih in zelenjavnih madežev, ampak na drekcih deluje, pa na jogurtih, ki si jih mami poliva po majicah ;) , tudi.

clock-img

12.11.2004, 21:36

clock-img

Anonimen

VSE sadne, zelenjavne, mastne, krvave, zaprane in ne vem kakšne še madeže zanesljivo 100-odstotno opere sprey TRU od Vanisha, ki se ga dobi v Merkurju v Avstriji!!!!! Stokrat preverjeno!!!!!

clock-img

13.11.2004, 21:41

clock-img

tajara

pencil-img

75

Tudi jaz imam sprej od Amweja vendar nekatirih madežev nism spravla vn.A moram takok ko zapackava namazat.:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem